Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akarok a párommal, de terhes vagyok. Mit tegyek?
Szeretném elvetetni a babát, de a párom könyörög, hogy ne tegyem.
Van egy 10 éves lánya aki tőle 250 kilóméterre él és nem láthatja. Ezért ez a baba lenne az élete értelme.
A kapcsolatunk annyira megromlott, hogy holnap elköltözöm tőle és az anyjától.
Lenne értelme így megtartani a babát?
5.os vagyok akkor nincs ertelme sajnos megtartani!de kar volt elmondani a parodnak ha ot sem szereted plusz ilyen feltetel mellet szulni sem szeretel volna(ami ertheto is)
Akkor vetesd el minel hamarabb!!
Abba is gondolj bele, hogy milyen jogon olned meg, venned el az eletet?
Hogy szuksege van rad ? Ezen az alapon kb huszeves koraig megolhetned.
Hogy biologiailag fugg toled, nelkuled nem maradna eletben ? Ezen az alapon is kb egyeves koraig, amig anyatejre van szuksege.
Onalloan eletkeptelen ? Ugyancsak.
Maga a szuletes egyaltalan nem egy olyan egyertelmu hatar, mint gondoljak. Egyetlen fekete-feher teny van csak: a fogantatas, azelott nincs elet, azutan van. Egy elet, amit ha kioltanak, az bun.
Igen, persze, itt a gyk-n mindenki "védekezés mellett" leszvterhes, aki pedig terhes akar lenni, annak valahogyan mégsem jön össze! Érdekes ez...
Menj kapartasd ki magad, de azt azért áruld el nekem, hogy ha azért nem szülsz gyereket, mert kiráz a pasidtól a hideg, akkor hogyan tudtál lefeküdni vele?
olvasd el ezt a kerdest, talan segit a dontesben:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!