Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg kétszínű lennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kétszínű lennék, jogosan haragszanak rám anyáék?

Figyelt kérdés

Anyáék válnak és titokban falaztam mindkettőjüknek mert attól még hogy elválnak apát és anyát is ugyan annyira szeretem. És ez kiderült és most rám is nagyon haragudnak, és azt mondták választanom kell hogy szerintem kinek van igaza és kinél akarok majd ezentúl lakni? Tényleg ennyire nagy bűnt követtem el, hogy mindkettőjüknek az oldalára álltam? :(

13/L

2015. jan. 8. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem vagy hibás semmiben, és ne is hagyd magad zsarolni.

Oldják meg a dolgaikat, és ne hozzanak téged olyan helyzetbe, hogy választanod kelljen kettőjük között.

Azt el kell döntenetek kivel fogsz élni, de attól még mindketten a szüleid maradnak. A magánéletük cirkuszaiból meg hagyjanak ki.

2015. jan. 8. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nyugi nem! Már bocsi, de szüleid mindketten hüjék, a felelősséget a te nyakadba akarják tenni.
2015. jan. 8. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen ne okold magad. Pontosan azt tetted amit ilyenkor tehetsz. A szüleidnek nincsen igaza.
2015. jan. 8. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletre melto, hogy szereted öket es egyaltalan nem tehetsz arrol a helyzetröl, amibe teged hoztak!

Szivesebben irnam le szebb szavakkal, de undorito, amit tesznek. Nem a te feladatod eldönteni, hogy melyiköjüknek van igaza, nyilvan mindketten hibaztak, ha hazassaguk zatonyra futott es veszekedesükbe teged rancigalnak bele!

Amikor ujra felteszik ezt a kerdest, kerdezz vissza, hogy ök melyik karjukat vagnak le? A balt, vagy a jobbat?

2015. jan. 8. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid éretlenebbek, mint te.

Ezt már többször leírtam, hogy a felnőttkor ott kezdődik, hogy vállaljuk a felelősséget a tetteinkért.

Te akkor falaztál nekik, bebuktad, ennyi.

Ők meg elfogadták a falazást akkor jó voltál nekik most meg a képedbe verik? Szóval mindketten úgy gondolták, hogy csak nekik szabad falaznod a másiknak már árulás? És ha akkor nem falazol nekik akkor meg azért szedik le a fejedet....Jujj, micsoda kétszínű senkiházik!

Másrészt nincs nagyobb szemétség egy szülő részéről, ha a gyereket is bevonják a saját kis cirkuszaikba mert annyira primitívek, hogy nem tudják kulturáltan, csendben lerendezni.

Egy gyereket meg aztán végképp nem szabad választás elé állítani! Mégis, mit képzelnek, mi lesz a végeredménye? Mivel nem választhatod mindkettőt egyszerre valaki meg fog sértődni.Épp ezért kéne nekik eldönteni és megbeszélni mindent.

Ha nem megy akkor ne cseszegessenek. 13 évesen nem neked kell elemezgetni egy bonyolult felnőtt kapcsolatot, amit ők sem tudnak megoldani. Elég gyerekes dolog tőled várni a megváltást.

Én azért visszaszólnék nekik, hogy mégis, mit képzelnek.

Ezeket nyugodtan elmondhatod nekik.

2015. jan. 8. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyzetben bármit teszel, valaki haragudni fog.
2015. jan. 8. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jogosan haragudnak.

Most mindketten rád mutogatnak, az sokkal könnyebb nekik mint önmagukban megkeresni a problémát.

2015. jan. 9. 06:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez az egyetlen, amiben egyetértenek???

Te nem csináltál semmi rosszat!!!!!!

2015. jan. 9. 10:30
 9/9 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget sem hallottam még. Nem vagy kétszínű, csak egy gyerek, aki szereti a szüleit. Az pedig, hogy választás elég állítanak, úgyis mindegy, mert van 2-3 ismerősöm, akiknek szintén elváltak a szülei, és náluk úgy volt, hogy időszakosan egyik-másik szülőnél volt. Általában 2-2 hetet töltött itt-ott. Mondjuk ezekben az esetekben az is közrejátszott, hogy válás után nem költöztek az ország 2 részére a szülők, volt aki ugyan abban a városban maradt, volt aki pár km-el arrébb. Viszont ha valamelyik szülőd messzebb tervezi a költözést, akkor szerintem válaszd azt, aki marad. Annyi okból, hogy ne szakadj ki a megszokott környezetből. (Gondolok itt: suli, barátok, ilyesmi.) Lehet nem szépen írtam le, ezért bocsi. Viszont nem hiszem, hogy jó lenne egy 13 éves lánynak sulit váltania, és egyéb dolgokat leváltani, amiatt mert a szülei elválnak. Kitartás! :)
2015. jan. 31. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!