Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánykérő gyémántköves gyűrűnek "kell" e harmonizálnia a későbbi karikagyűrűkkel akármennyire is, illetve 1 kétszínű -sárga+ fehérarany- gyűrű mennyire való ilyen célra?
Figyelt kérdés
Ha fehérarany lenne mondjuk a kérőgyűrű, de a karikagyűrűk csak sárga aranyból lesznek erre gondolok pl.2014. dec. 13. 08:59
1/8 anonim válasza:
Sokan nem hordanak együtt fehér és sárga aranyat. Jobb ha nem ütik egymást.
2/8 anonim válasza:
Nem praktikus. Általában egy nő a házasság után azokat a gyűrűit hordja, ami illik a jegygyűrűjéhez. Sárga és fehér aranyat együtt én nem hordanék. Határeset, ha valamelyik színű (sárga vagy fehér, esetleg vörös) aranyat többszínű gyűrűvel együtt hord az ember. Én mindenképp harmonizálót választanék.
3/8 anonim válasza:
Egyetértek, nem árt ha összeillenek. De manapság már a karikagyűrű is lehet fehérarany.
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlen kell a könek gyémántnak lennie. Praktikus ha mindkettőt ugyanabból a színből választod. Pl. Nekem az egyik fehér, a másik sárga arany, nem szoktam őket együtt hordani, mert nem néz ki jól úgy.
5/8 anonim válasza:
Ezek szerint én k.vára színvak lehetek. Vagy csak nincs ízlésem (bár épp ma kaptam meg, hogy mindig stílusosan, szépen jelenek meg).
A két gyűrűt nem egy kézen hordja az ember. A fehér nem "üti" a sárgát (főleg mert a fehéraranynak UGYANÚGY meleg, enyhén sárgás árnyalata van, mint a sárga aranynak! Csak a ródium bevonatú fehérarany "hideg" fehér, mint az ezüst! Ezért nem ajánlott ezüstöt arannyal "keverni".).
Inkább a stílusra figyelnék.
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Erre reagáltam a hozzászólásomban: "A lánykérő gyémántköves gyűrűnek "kell" e harmonizálnia a későbbi karikagyűrűkkel" az eljegyzési gyűrűbe valóban nem kötelező gyémántot rakni, lehet más drágakövet is. Emiatt úgy gondolom, hogy helyes választ adtam (a másik kérdést is megválaszoltam), ezúton is köszönöm a 24%-ot.
7/8 anonim válasza:
4-es, ne vedd személyesnek, mindenkit lepontoznak a GYIK-en. Elég hozzá egy unatkozó 12 éves, aki szerint trollkodni poén. Amúgy sem nagyon vannak haszontalan válaszok, főleg ilyen szubjektív kérdésekben.. egyszerűen ne foglalkozz a pontozással, több idegszálad megmarad.:)
8/8 anonim válasza:
7 Ideges az nem vagyok, de valahogy mostanában veszem észre ezt a lepontozó hadjáratot, és persze rosszabb ha olyan a kérdés, amit teljesen felesleges lepontozni.......... Pl. a kedvenceim x, vagy y név tetszik jobban? Odaírod, hogy x és le vagy pontozva, ha y-t írod akkor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!