Elegem van a haszonlesö, kétszínü anyósból, apósból? (! )
Nem tudsz az égvilágon semmit sem tenni,mert!
Úgy látom,ez így mindenkinek jó,apád is,a párod is ugrik nekik az első füttyre,ha ez zavarná őket,már rég tettek volna ellene....szóval én azt látom ebben a sztoriban,hogy nekik semmi bajuk ezzel a helyzettel!
Ez még nem jelenti azt,hogy ez így normális,de ha ők ezen nem problémáznak...
Figyeld meg,ha erélyesebben lépnél fel,mindenki téged okolna,hogy miért szólsz bele az ő dolgukba,nekik így jó....én is voltam hasonló helyzetben mint te,és megkaptam hogy miért piszkálom őket,majd ha nekik valami nem oké,akkor lépnek,felnőtt emberek...oké!
Én azóta nem foglalkozom mások dolgával,aki hülye,és ki lehet használni,használják...felőlem.
Én ott akadtam ki,hogy édesapád "megtermelt javaiból",követeli,hogy kaphasson. Mi ez?! Apád megdolgozik a pénzéért,ellentétben ezekkel-ahogy te hívód-"haszonlesőkkel".
Szerintem te tök jogosan vagy mérges,mert az fair,hogy a párod apucija anyucija próbál fölényeskedni,plána,hogy apukádat szidják,amikor ő furikázzak őket,meg pénzt ad.Az ilyen népség szégyellje el magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!