Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerektartást miért nem mindenkinek ugyanannyit kell fizetni? Akinek nagyobb a keresete az miért indok arra hogy a tőle külön élő gyermeknek több pénzre van szüksége?
Figyelt kérdés
Nem kell neki sem 2x 3x többet ennie és 2x 3x több ruhára sincs szüksége egy gyermkenek sem csak azért mert a házasságból kilépett bármely szülő aki gyerektartást füzet magas a jövedelme..
És akkor feljön az indok hogy "De mert ő milyen sokat keres én meg nem..." És akkor mi van? A pénz elvileg a gyereknek megy nem az anyukának..
2015. jan. 5. 10:23
31/35 anonim válasza:
Állítólag egy gyerek felnevelése alaphangon 20 millió ft. A Ridikül műsor felmérése ez.
32/35 A kérdező kommentje:
Azért szemét ez a világ aki jobb helyre születik mindját egyből nagyobb esélyekkel indul mint pl én..
2015. jan. 5. 20:48
33/35 anonim válasza:
Ha ezt a 20milliót osztjuk mondjuk 23-al, beleszámítva, hogy mondjuk egyetemre megy a gyerek, akkor ez havi szinten 70 ezer körül mozog. Ha 18-al számolunk, mondjuk szigorúan nagykorúságáig, akkor havi 90ezer Ft egy gyerek költsége.
34/35 anonim válasza:
"Azért szemét ez a világ aki jobb helyre születik mindját egyből nagyobb esélyekkel indul mint pl én.."
Ilyen az élet, dolgozd fel. Te meg már eleve szerencsésebb vagy mint a 7 milliárd ember majdnem 95%-a, akik terrorban/szegénységben/éhezve/ivóvíz nélkül élik az életüket. Ha jártál iskolába, már jó helyzetben vagy. Sokaknak ez sem adatik meg.
35/35 anonim válasza:
gyerek még ne várj tőle sokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!