Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek addig hogy minnél nagyobb esélyem legyen? Mennyi esélyem lesz? Mit tegyek hogy biztosra nálam legyen a kislányom?
Most válunk el élettársammal 1 év után, van egy 4 és fél éves kislányunk aki nagyon apás és én is nagyon szeretem őt. Lényeg a lényeg, nagyon szeretném majd kérni a bíróságot hogy nálam legyen elhelyezve a kislányom.A ház ahol éltünk vidéken, az én nevemen van, még 2 év részletfizetés van rajta, már akkor felvettem rá a hitelt amikor még együtt sem voltunk , aztán összeköltözésünk után közösen fizettük mostanáig.Ilyenkor ugy tudom az minősül a családi fészeknek ugye? Kb 1.5 éve elköltöztünk városra anyosék házába, jelenleg ott él a kislány az anyjával és , itt nem érzi jol magát. Hiányoznak neki a testvérei , rokonai , és barátai.
Anyagi háttért a söröző fogja biztosítani , ami az én nevemen van, de most még bérbe van adva, ha ki akarom nyitni, kinyitom én.
Az anya nem érdemli meg a gyereket , látszik rajta hogy csak szenved a gyerekkel , meghát én idősebb és érettebb vagyok, ő 25 éves kis csitri fejjel gondolkodik , és meg 30 éves érett ésszel.
Ha kislányt megkérdezi szakértő , biztos hogy a vidéki házunkat válassza, de az anya oda nem tud már elköltözni, nem akaro soha oda viszamenni, meghát ott neki nincs senkije.A szakértő milyen modszereket alkalmaz egy 4 éves kislánynál? Értelmiségi szintje egyébként felér egy 5-6 évesével.
ennyi indokkal nem fogják neked ítélni!
Ezek szerint én is csitri vagyok 25 évesen a 3 és fél éves lányommal?
Azért mert 5 évvel idősebb vagy ez feljogosít arra hogy el vedd tőle?
Nem értelek!
Lehet megkérdezik a kislányt, de az ő szava nem mérvadó.
Kedves apuka. Ha ezt mind így elmondja ahogy leírta, akkor esélyt sem kap.
A bíró mindig mérlegel. 4 éves gyermeket nem kérdeznek ki, még akkor sem ha 6 éves gyerekszintjén áll. 4 éves gyereknek nincs választási joga, hiszen könnyen befolyásolható.
Azt hogy az anyuka 25 éves, és csitrinek tartja, nos...21 évesen amikor megszülte a közös lányukat nem tartotta csitrinek, hanem felnőtt nőnek aki anya lesz..30 évesen így gondolkodni nem éppen érett észre vall.
Azt,hogy a kislány nem szeret ott élni ahol jelenleg él.. Majd megszokja. A legtöbb gyerek nem szereti a változást, de idővel megszokják..
Írod, hogy az anya nem érdemli meg a kislányt. Miért?? Esetleg alkoholista? nem tud róla gondoskodni?? Éhezik a kislány? Nem jár óvodába?? Kínozza??? Esetleg bezárja egy szekrénybe napokon keresztül??? Egyik sem?? Akkor alkalmas anyának..
Még valamit. Lehet hogy az ingatlan a te tulajdonod, de a feleséged kérheti az eddig befizetett hitel felét, mint részét..
Így összegezve, nem sok esélyt adok, hogy nálad helyezzék el a kislányt..
Lepontozhatsz nyugodtan, de attól, az igazság még igazság marad.
Ha a prosti édesanyától nem tudta az apa elperelni a gyereket, akkor miért pont a kérdezőnek lenne nagyobb esélye?
#7, ez természetesen nem igaz, illetve hát az igaz, hogy 4 éves gyereket nem szokott meghallgatni a bíróság, de szakértő bevonása természetesen minden olyan esetben indokolt lehet, amikor a felek nem tudnak egymással megegyezni, és nincs semmi olyan nyilvánvaló tény, ami alapján a bíróság döntést tudna hozni - mert ugye ilyenkor a szakértő(k)től várható a per eldöntéséhez szükséges információ.
Ilyen perekben - ha nincs megegyezés, vagy nem adja fel valamelyik fél - szinte nincs is olyan, hogy ne kerülne sor szakértő kirendelésére, többnyire a gyámhivatal környezettanulmányához kapcsolódva. Sőt, hát maga a gyámhivatal környezettanulmánya is szakértői vélemény a per szempontjából...
Az elejét elírtam , nem egy éve élünk együtt , hanem 10.
Félreértettetek kicsit , ráadásul sokan szerintem anyák válaszoltak akik ellenzik ezt az egészet. A gyerek sokkal jobban szeret engem mint az anyját. Az anya egy idegbeteg akinek csak a szex számít, mindenkivel összejön és a gyerekre az anyja és az apja vigyáz addig. Nem akarom hogy a kislányom iélyesfajta nő nevelje.
Úgy olvastam az egyik törvényben hogy a közös házban kell nevelnie a gyereket , mi van ha ő nem akar oda menni? A házat nem lehet eladni mert ugyanazon a portán van a tesóm lakása is ami egy lakcímmel van a mienkkel , és ezért az ő neve is szerepel a tulajdon jegyzékben.
Most tényleg. Mien célokat tűzzek ki magam elé hogy több esélyem legyen a gyerek felügyeleti jogára. Anyagi okok , egyéb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!