Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi megtakarításnak/készpénznek/havi bevételnek kellene lennie ahhoz, hogy meg tudjak élni 4 éves kisfiammal a válás után?
Figyelt kérdés
A fél lakás árából sajnos nem tudok új lakást venni, hitelt pedig nem kockáztatnék meg.2014. dec. 30. 18:29
1/23 anonim válasza:
Kb. ezer dologtól függ. Írd le a részleteket és akkor talán lehet válaszolni a kérdésedre.
3/23 anonim válasza:
Nos,egyénfüggő. Attól függ,hogy milyen igényeitek és kiadásaitok vannak,amiket természetesen lehet szabályozni. Ha kevesebbet keresel,nyilván az igényekből is lejjebb kell adni. Ezenfelül ott van az ovodába amiket kell venni, stb. Nem olcsó, de megoldható. A rezsi és az albérlet is attól függ,hogy hol ,milyen környezetben bérelsz lakást. A maradékot pedig be kell ,hogy tudd osztani. A megmaradt pénzt szerintem tedd bankszámlára,vagy kösd le úgy,hogy bármikor hozzátudj nyúlni, ha fontosabb dolog van ( elromlik valami)
4/23 A kérdező kommentje:
közalkalmazott vagyok, tehát a fizetésem nem túl sok. Igényeim nem túl magasak: a kicsinek egészséges életkörülmény (olcsóbb lakás, de nem a gettóban), nekem a többi minimális, csak ami szükséges.
2014. dec. 30. 18:42
6/23 A kérdező kommentje:
most br 130. Ez nagyon kevés (diplomás minimálbér). Folyamatosan új állást keresek.
2014. dec. 30. 18:43
7/23 anonim válasza:
azaz nettó ~95 adókedvezménnyel + 13,7 csp. Elég karcsú.
Apuka mennyit ad?
8/23 anonim válasza:
Nem tudod megbeszélni a férjeddel, hogy ne adjátok el a lakást, hanem mondjon le a részéről és ne fizessen gyerektartást? Az a kérdés, hogy mennyi pénz a lakás fele és, hogy 14 évnyi gyerektartás megérné-e neki vagy nem.
9/23 anonim válasza:
Szerintem 20-30 ezerért már lehet találni jó albérleteket, garzonokat ami nektek kettőtöknek megfelelő. A rezsi itt minimális , 25-30 ezerből közösköltséggel mindennel megvan ,nyáron talán még olcsóbb. A maradékot pedig a saját belátásod szerint próbáld beosztani. Ha találsz majd jobb,többet kereső munkát , illetve lesz egy új párod a jövőben, akkor azért két kereső ember könnyebben tud boldogulni.
10/23 A kérdező kommentje:
A lakás 9-10 milliót ér. 50-50%
A gyerektartás kérdése izgi lesz, mert apuka minimálra van bejelentve, vállalkozó. Fogalmam sincs mennyit keres, mert azt szerinte nem érteném meg, nehéz elmagyarázni...mindig ezt kaptam. Olyan nettó 400ezer körül keres. Havi 50ezerben szeretnék vele megállapodni
2014. dec. 30. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!