Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az elettarsam bantalmaz van 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babika08 kérdése:

Az elettarsam bantalmaz van 2 eves kisfiunk es mikor elakarom hagyni kiveszi a kezembol es nem adja oda. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. dec. 28. 11:47
1 2 3 4
 11/31 ankh9 válasza:

Eltudod kerülni csak nem mered.Látlelet, felveszed minden alakalommal a fenyegetőzését , távoltartási kérelem.Rengeteg megoldás van, csak úgy látszik még nem mered megtenni.Majd eljön az az idő is, addig is kitartás.Tudom, hogy nagyon nehéz helyzetben vagy , de az már pozitív hogy legalább a neten elkezdtél segítségért kiabálni.Nagy előrelépés . Győzd le a félelmeidet szép lassan , erősítsd meg magad és LÉPJ KI!

Van egy film Jennifer Lopezzel ( Most már elég ! ) hátha nyersz egy kis erőt belőle.

Ügyesen :)

2014. dec. 29. 16:40
 12/31 anonim ***** válasza:
16%
Szülj még két gyereket neki, attól feltétlen rendbe fog jönni a kapcsolatotok! Azért ver tudat alatt, mert csak egy gyereketek van!
2014. dec. 29. 17:28
 13/31 ankh9 válasza:
Na ez aztán a tanács a javából!
2014. dec. 30. 11:00
 14/31 anonim ***** válasza:

"Na ez aztán a tanács a javából!"

Irónia szó mond valamit??? Merthogy ezzel átitatva írtam, amit írtam, de úgy látszik, nem volt nyilvánvaló.

2014. dec. 30. 15:55
 15/31 anonim ***** válasza:
Értem én az iróniát, de nem hinném, hogy a kérdezőnek most a poénkodásra van szüksége, ő ezt marhára nem találja most viccesnek. Tisztában vagyok vele, hogy mire utaltál, és ha nem egy ilyen kérdés alatt jött volna elő, nem is zavarna, de ennek szerintem nem itt van a helye.
2014. dec. 30. 20:27
 16/31 anonim válasza:

Hát ha csak a szüleidhez mész és odaxmene ra kell hívni a rendőrséget.egyèbként a ház amibe laktok kié??merz ha a tied akkor meg neki kellvelmenni..jelentsd fel.acgyerekre gondolj...lehet őt még nem bántota de kitudja mi lesz még..meg milyen lehet szegénynek ezt mindig végig nézni?!

Mindig a gyereket kell nézned...milyen jövője lesz így???lépj amig nem késő!!!ja és szerezz tanukat akk a rendőrségen is melléd allnak!!!

2014. dec. 31. 13:09
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

"Értem én az iróniát, de nem hinném, hogy a kérdezőnek most a poénkodásra van szüksége, ő ezt marhára nem találja most viccesnek. Tisztában vagyok vele, hogy mire utaltál, és ha nem egy ilyen kérdés alatt jött volna elő, nem is zavarna, de ennek szerintem nem itt van a helye."

Nyilván hogy nem érti. Hisz olyan akarat gyenge nőről beszélünk, aki úgysem fog változtatni az életén, úgyis azt csinálja majd, amit én "tanácsoltam" neki. Ül tovább a langyos kakiban, és néha majd kiborul, irkál egy kérdést ide, de megmagyarázzam magának, hogy tulajdonképpen a gyereke és a saját érdekében jobb, ha a pasi mellett marad.

Nem így működnek a dolgok, hogy na, kikapja a kezemből, és nem enged elmenni. Ez mese habbal. A jogaival és a lehetőségeivel sincs tisztában a drága.

Ja, és én azért állok ilyen szkeptikusan a témához, mert nap mint nap ilyen nőkkel beszélek, ilyen családi helyzetekről hallok, és látom, mi megy. Rendőrt hívnak, aztán mégsem kell - megoldjuk. Távoltartási végzés? - jaj, azt mégsem kéne! Mindenre van indokuk, csak tenni ne kelljen.

Aztán jön a legfőbb érv, a másra mutogatás: "Mer' a rendőőőrség csak akko' csinál valamit, ha vér folyik!"

2014. dec. 31. 17:53
 18/31 A kérdező kommentje:

Senki sem tudja min megyek keresztul nekem eloszor tisztaban kell lennem a jogaimmal hogy biztosan nalam maradjon a kisfiam mennyi ido alatt dont a birosag?es kinek itelik?

a parom volt hogy szivott valamit delek igen egy ilyen helyzetben nehez lepnem.

2014. dec. 31. 23:05
 19/31 balkalolka ***** válasza:
22%

"hogy biztosan nalam maradjon a kisfiam"

A GYEREK KÖZÖS. Értve? Nem kiskegyed tojta a világra egyedül, KÉT szülője van, hacsak nem tudja bizonyítani hogy a Szentlélektől esett teherbe!

Manapság az elqúrt magyar jogi környezet sokat segít abban a tragikusan helytelen gyakorlatban hogy drágaanyuka keresetkiegészítésként és mártírkodása főelemeként kofferként vigye magával a gyereket, mintha csak saját egyedüli tulajdona volna. Kapja érte a családi pótlékot meg a gyerektartást, simán jó üzlet elválni.

Azt hogy milyen körülmények között, hogyan és mennyiből neveli, vagy neveli-e egyáltalán a gyereket pedig senki nem ellenőrzi, kikényszeríteni pedig szinte lehetetlen a gyerek kapcsolattartását a különélő szülővel. Lehet aljaskodni apukával és betartani neki másfél évtizeden keresztül, aztán ha elpattan a húr és elcsattan egy pofon lehet távolságtartást is kérni. Sima ügy.

Megjegyzem leginkább a magácskához hasonló nyíltan vádaskodó megélhetési muterok miatt van annyi hajléktalan. A gyakorlat azt mutatja hogy sokkal kevesebb a bántalmazás mint ahogy elválni akaró anyukák hazudják. Igazságügyi orvosszakértői vizsgálatok százainak feldolgozása alapján mondom, nem ad has.

Ha valóban magánál akarja a gyerekeket akkor a javaslatom az hogy bízza a bíróságra annak eldöntését egy gyermekelhelyezési perben hogy kinél van jobb helyen a gyerek. Persze csak ha a gyerek valós érdekeit nézi és nem a bevétele miatt aggódik.

Addig pedig tipli, költözzön anyaotthonba vagy szülőkhöz gyerekestől, de számítson rá ha kiderül hogy kegyed a hunyó akkor a bíróság leveri magácskán az öncélúskodást és a kapcsolattartás akadályozását, függetlenül attól hogy utóbbi még nincs szabályozva.

Azt sem árt észben tartani hogy hirtelen felindultságból elkövetett emberölésért pár évet adnak (szállással, teljes ellátással, átképzési lehetőséggel, rehabbal stb. JUTALMAZVA), míg egy jogkövető válás-gyermekelhelyezés-kapcstart akadályozása miatti gyámügy, gyámhivatal, kapcstart újraszabályozása, párhuzamosan becsületsértési polgári perek, pszichiátriai szakvélemények stb. hosszú sora akár másfél évtizeden keresztül is nyúlhat, miközben a különélő szülő EGYRE SZEGÉNYEDIK, és EGYRE ELKESEREDETTEBB.

Szóval csak ésszel, mert nagyobb baja is eshet mint hogy nem kapja meg a gyereket. És nem biztos hogy a gyerek olyan rosszul járna azzal hogy a gyűlölködő szülei helyett nevelőszülők nevelik fel.

2015. jan. 1. 08:25
 20/31 anonim válasza:
Nah ez igen!!!így oszt tud majd lépni....gratula!magácska meg boztos egy agressziv pasi vagy egy kisemmizett pasi második felesége...szerintem ha egy férfi agresszív nem való neki család főleg nem gyerek...tele van a tv ilyenekkel hogy lemészárolta s pasi a családját stb...meg biztatják az ilyen nőket hogy kérjenek segítséget.de ne ilyen oldalakon ahol ennyi sok rosszindulató ember van...hanem szakértőktől!azt nem írta a kérdező hogy milyen sűrűségűek ezek s bántalmazások.ne csak akkot akarj elmenni mikor összevesztek és nem enged el.az én anyám 20 évig tűrte ezt!míg végül a gyerekei mondták hogy elég ugyanis őket is bántotta már...először egy két pofon aztán meg már megsem érzed a pofont mert örülsz ha cdak annyit kapsz.az én anyám 5!!! gyereket nevelt fel egyedül...inkább nélkülöztünk de leg.nyugalomban nőttünk fel!!!neked kell dönteni!
2015. jan. 1. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!