Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy fogadta a csalad hogy el szeretnel válni?
Beszélgess el velük, ez a te életed nem az övék, ne akarjanak dönteni helyetted. Ha nem támogatnak, az az ő döntésük, de ne avatkozzanak akkor bele.
Nálunk anyám már elfogadta, belátta, hogy nincs más választásom, anyósék aljasak mint mindig, szemétkednek ahogy csak tudnak. De pont lesz@rom őket.
2014. dec. 25. 16:34
Miután a férjem úgy csalt meg, hogy gyereke lett másik nőtől, el akartam válni, erre megfenyegetett és 12éves válópert zúdított a nyakamba, a gyerektartást 8évig nem fizette, behajtókat küldött a kispárnájáért, amit állítólag nem akartunk neki odaadni. Pszichológiailag zsarolta mindhárom gyereket, hogy a háborúban vagy ellen vannak és akkor megismerik a haragját, vagy vele vannak és akkor az anyjuk feje fölül eladja a házat.
A kisebbik gyermekem a drogokba menekül, a nagy úgy lépett le külföldre, hogy csak fél év múlva adott hírt magáról.
Szóval. Egész jól viselték....
2014. dec. 25. 16:47
3/11 A kérdező kommentje:
Jesszus :( anyósom amugy azzal jott, hogy ne gondoljak h jobbat találok, nem hiszi el hogy a kisfia ilyen, o jobban ismeri. Mondom neki, 13 ev együttélés utan mar csak ismerem...akkor jott a tonkreteszem a gyereket, persze mert az állandó ordibálás biztos jot tesz neki
Apósom bocsánatot kért, hogy a hülye fiát nem ilyennek nevelte. Anyámék simán elfogadták.
2014. dec. 25. 20:08
4. Apósodban legalább volt némi becsület. Az enyémek engem néznek hülyének, még fel vannak háborodva, hogy miért nem hiszek a balfax fiúknak, mikor kb a közös életünkben az utolsó 10 évben folyamatosan hazudott, több mint 30 milliós kárt okozott a családjának, aztán szépen lelépett külföldre, és sz@rik mindenkire, a gyerekeire is. De szerintük én tehetek mindenről. Egyről biztosan, mert annyira hülye voltam, hogy megbíztam, hittem benne, mert szerettem.
2014. dec. 25. 20:18
Anyukam azt mondta hogy barhogy döntök tamogatnak,ez igy is van szerencsere. Soha nem beszelt se rá,se le semmirol inkabb mellettem allt. Nem tudom soha meghalalni hogy ilyen anyum van. :) nagyapam viszont gyozkodott hogy gondoljam meg mert kicsi gyerekkel...stb. de elvaltam es vegul ö is belatta hogy jobb igy. Szüleid szerintem csak feltenek teged mert nehez egyedul,ezt en is megtapasztaltam,de ezt neked kell tudnod.
2014. dec. 25. 21:42
A gyereknek nem lett volna jobb az együtt élés. De a válással nem csináltuk normálisan. Biztos lehet úgy csinálni, hogy a gyerek ne sérüljön. Nálunk ez egyik oldalról nem igazán volt cél.
2014. dec. 25. 22:24
Anyósomék nem szóltak semmit. Szomorúságot láttam a szemükben, úgy köszöntünk el legutoljára, hogy nagyon sajnálják, hogy így alakultak a dolgok.
A szüleim megértették, hogy nincs tovább és bár nem voltak boldogok, hiszen én sem voltam az, de mindenben támogattak és mellettem álltak 100%-osan.
Amikor először feljött a téma, hogy válni fogunk, akkor még persze mondogatták, hogy gondoljam meg jól, de ezt leszámítva abszolút kimaradtak a témából szerencsére.
2014. dec. 25. 22:56
9/11 A kérdező kommentje:
Anyáék nyáron azt mondták, hogy költözzünk haza, mert már nem bírják nézni, ami nálunk megy....na ma kaptam egy 1 órás szentbeszédet, hogy eddig is szar volt a kapcsolatunk, most miért nem tetszik, amit főztem egyem meg, most nehogy ez is egy fellángolás legyen, mert hogy a férjem egy csomó dolgot elnézett nekem pl. hogy képes vagyok 30 évesen is egyetemre járni, vagy ruhákat venni. Ja, hogy ők már évek óta látják a "rothadást", de én akartam...
Aki nem szól időben, az utólag minek van felháborodva? Ő is partner volt ebben, akkor magára is haragszik.
Találjátok meg a saját utatok. Ha a gyerek mégnem fogja fel, nem lesz túl sok teher ez neki. Ha otthon támogatnak, talpra állsz majd megint.
2015. jan. 5. 20:40
Kapcsolódó kérdések: