Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megtagadhatja-e a feleség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtagadhatja-e a feleség, hogy visszaköltözzek a házunkba?

Figyelt kérdés

Külön élek a feleségemtől. Fenyegetni próbál ezzel azzal (ezt ne kérdezzétek mivel, nem érdemes, nem ez a kérdésem lényege) és én erre mondom neki, hogy akkor visszaköltözök. A tulajdonrész fele fele. Még nem váltunk el. Hogy a vitákat elkerüljem, amik köztünk voltak ezért inkább elmentem onnan. (Ne kérdezzétek, hogy miért nem váltam még el, nem ez a kiírt kérdésem lényege.)

Kérdésem, hogy milyen jogon mondhatja, hogy nem költözhetek vissza? Ugyanis az előbbi telefonbeszélgetésünk alapján, illetve csak ő beszélt, ezt mondta.

Mi erre a törvényi háttér?

2014. dec. 21. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%

Jogodban áll visszaköltözni. De biztos, hogy így, hogy ennyire nem jöttök ki egymással, jó ötlet ez? Jó lenne a gyerekeknek veszekedést, a marakodásotokat hallgatni?

Gondolom most is laksz valahol, ez a továbbiakban nem megoldott? Szerintem inkább mielőbb váljatok el, és tisztázzátok az anyagiakat. Fizessétek ki egymást, vagy adjátok el, vagy bármi, de 2 olyan embernek összeköltözni, akik csak veszekednének, nem érdemes. Gondoljatok a gyerekekre, mennyire rossz lenne nekik, hiszen írod is, hogy pont ezen okok miatt költöztél el.

2014. dec. 21. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező , szerintem már tudod a jogaidat. AKTIVISTÁKKAL ne foglalkozz!
2014. dec. 21. 15:19
 13/15 A kérdező kommentje:

Rég jártam az oldalon. Most látom csak, hogy

"A válasz X%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró Y%-ban hasznos válaszokat ad."

Én ugyanúgy elfogadtam a válaszokat. Ezek szerint az oldal magától saccolna? Hmm... ;-)

Köszönök minden választ. Kérdésemre választ kaptam már.

Kellemes Ünnepeket minden kedves olvasónak, válaszolónak és mindenkinek...

2014. dec. 21. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem magától saccol az oldal. Viszont a válaszokat bárkinek joga van minősítenie.

Pl rossz kedved van. Rámész egy kérdésre és minden válaszra akár olvasatlanul nyomod a pirosat. Sokan szórakoznak így.

2014. dec. 21. 16:17
 15/15 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, válts ki egy tulajdoni lapot, azzal intézd el a saját lakcímbejelentésed, és másnap szépen jelenj meg bőrönddel a háznál... ha a feleséged nem akar beengedni, fogod a mobilt, és ott helyben kihívod a rendőrséget... el fogják neki magyarázni, mihez van joga, és mihez nincs... ennyi.
2014. dec. 21. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!