Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Adjak az exem gyerekeinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak az exem gyerekeinek ajándékot? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tavaly váltunk, most lesz az első külön karácsony. A közös gyerekeink az exemmel élnek, és én 26-án megyek hozzájuk. A sajátjaimnak viszek ajándékot, de azóta az exemnek új felesége van, és az ő gyerekeiket nem ismerem. Vegyek nekik is valamit?

2014. dec. 17. 22:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem mind 1, miért?!

Semmi közöd hozzá, szerintem nem akarja elmondani, amúgy sem ez volt a kérdése.

2014. dec. 19. 18:35
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Aki annyit sem tud, hogy egy gyerekes családban minden gyereknek kell ajándék, azt nem csoda, ha alkalmatlannak ítélik a saját gyerekei nevelésére is. Olyan szempontból nem mindegy, hogy ha annyira alkalmatlan anyának, nem biztos, hogy jó a gyerekeknek, ha látogatja őket, mert esetleg rászoktatja őket a drogra, vagy ilyesmi. Márpedig ha apuci kapta a gyámságot, akkor anyucival komoly baj van, minimum erkölcstelen életmód vagy drog.
2014. dec. 19. 20:05
 13/18 anonim ***** válasza:

12: Ez nem igaz, egy bírósági statisztika szerint ahol mind a két fél küzd a gyerekért ott nagyjából fele-fele arányban kapják meg a felek a gyerekeket. Tévhit, hogy csak alkoholista drogos anyától vennék el.

Amúgy lehet, hogy simán közös megegyezés volt, azt se tudjuk milyen korú, nemű gyerekek, milyen a hátterük.

Fölösleges a háttér ismerete nélkül egyből vádaskodni, különben sem ez volt a kérdés.

"Aki annyit sem tud, hogy egy gyerekes családban minden gyereknek kell ajándék,"

Ha nem érdekelné, akkor nem kérdezné itt. Gondolom ha ismerné a gyerekeket akkor is egyértelmű lenne.

Miért baj, ha megkérdezi, hogy vajon mi a szokás??

2014. dec. 19. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Minimális ésszel kitalálhatta volna. Amúgy sem a szokás számít ilyen esetekben, hanem az, hogy a gyerekek örüljenek.

Miért, ha azt mondják neki, hogy nem szokás, akkor nem visz, és akkor a többiek csak nézik, ahogy az ő gyerekei ajándékot bontogatnak?

2014. dec. 19. 21:53
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

Még ha igazad is van, min változtat most ez, hogy ide leírtad? Neked örömöt okoz megalázni másikat, akiket nem is ismersz meg nem is ártottak neked?! Ezzel kompenzálsz valamit ami nincs meg az életedben?!

Te sem lehetsz túl jó ember, ha ilyenek írsz...

2014. dec. 19. 23:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy beismerted, hogy igazam van, értelmét is vesztette a mondandód második fele, mert max te is ezt gondolod, de nem mered leírni, puszta képmutatásból. Ez pedig azt jelenti, hogy te sem vagy jobb nálam, akkor mi alapján ítélsz meg?
2014. dec. 20. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem ismertem be, hogy igazad van!

"Még ha igazad is van, min változtat most ez, hogy ide leírtad?" Ezt írtam.

A kommentjeid alapján ítéltelek meg... Minek kell bele kötni valakibe akit még csak nem is ismersz?

Nem mondtam, hogy jobb vagyok.

De mind 1. nincs kedvem vitatkozni!

Ha már karácsony amúgy:

„Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!” (Jn 8,7)

2014. dec. 20. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyébként keresztanyámnak majdnem elvette az apja a gyerekét, pedig ő tisztességes nő. Csupán abból az indokból elvehette volna, még akkor, hogy nem volt állandó lakhelye (a szüleivel lakott miután külön váltak) és nagyon keveset keresett, még akkor (pedig diplomája van). Az apa pedig nem kelt fel este amikor belázasodott a gyerek, azt mondta dolgozik holnap oldja meg, neki pihennie kell. Úgy kellet kihívni a nagyapját éjfélbe, hogy jöjjön eléjük kocsival. Az apja meg tele van lóvéval, és vagy kb. 20 ft fizet gyerektartásra (pedig nagyon gazdag). Azt mondta, ha több pénzt merészel kérni, gyerektartásba, akkor elveszi tőle... Sajnos a magyar jog az ilyen... :(

Mind 1. Nem akarok veszekedni.

Boldog karácsonyt neked is!

2014. dec. 20. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!