Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől jó egy APA?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 09:34
11/29 anonim válasza:
szia! 28 éves nő vagyok, férjezett, gyerekem még nincs, de apám van :) szóval egy apa attól jó, ha mindig lehet rá számítani. az én apum is ilyen. a szüleim 20 éve elváltak, mégsem nőttem fel "apa nélkül". tudtam hogy nem szent, de jó mber, és mindent megért, ha tud segít. mint írtam, házas vagyok, mégis az egyetlen ember, aki előtt nincs titkom, az az apám. hát ilyen egy jó apa.
12/29 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy elbuktál apaként, az jó, mert tudsz rajta változtatni. Az én apám még nem jött rá, és nem is fog. Szerencsések a gyereked/gyerekeid. :) 22/L
13/29 anonim válasza:
Abban is h gerinces, vállalja a felelőséget a tetteiért. Amit gondol azt mondja, nem mismásol, nem mentegetőzik, amit mond azt cselekszi. Mindenekelőtt jó példa a gyerek szemébden, és egy olyan fix pont akire lehet számítani, feltalálja magát minden helyzetben. Nem tutyimutyi, nem a rendszert szidja a saját gyengesége miatt. Cselekszik, aktiv, ha anyagi ügyekben kreatív, több ötlete van a pénzszerzésre, nem neveli bele a pesszimizmust a gyrekeibe. Nem Zsarnok, bajban sosem hagyja a családját, gondoskodó. Sajnos nemsok jó apával találkoztam a környezetemben, ha példát kéne mondanom nagyon meg kéne eröltetnem az agyamat.
14/29 anonim válasza:
pont ebből írtam tegnap dolgozatot
15/29 anonim válasza:
Hová lettél? Nem dőltél a kardodba, ugye? :)
16/29 anonim válasza:
Lehet, hogy furcsa és lerágott csont nem is szoktam ide irni, de megragadott a kérdésed. Szóval az én tapasztalatom szerint 31 éves nő vagyok, amikor én párt találtam magamnak az édesapámat láttam benne, mert nekem ő tökéletes volt a hibáival és mindennel együtt a férjem is hasonló, mint édesapám volt. A férjem és édesapám imádták egymást, és nálunk 12 éve működik!
17/29 anonim válasza:
Attól, hogy minden helyzetben kiáll a gyermeke mellett, próbálja mindig a jóra nevelni és rengeteg szeretetet ad. Ha úgy érzed elbuktál, soha nem késő, az, hogy felismerted, már fél siker! Küzdeni kell, anélkül nem megy, de megéri! Nő vagyok, van egy kislányom és egy imádnivaló férjem, aki nagyon jó apa!
18/29 A kérdező kommentje:
Mi lett a dolgozattal,tudjuk az eredményét?
2010. febr. 2. 15:08
20/29 A kérdező kommentje:
Megosztod?Aki osztályozza ért hozzá(gondolom).
2010. febr. 2. 15:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!