Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mitől jó egy APA?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől jó egy APA?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 09:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Attól, hogy szereti a gyermekét és ezt érzékelteti is a gyermekkel. Nem a drága ajándékoktól és a sok együtt töltött időtől lesz jó egy apa, hiszen nem az együtt töltött idő mennyisége, hanem a "minősége" számít!
2010. febr. 2. 09:37
 2/29 anonim ***** válasza:
Attól, hogy képes követendő vagy éppen elrettentő példával szolgálni gyermekeinek!
2010. febr. 2. 09:40
 3/29 anonim ***** válasza:
73%
Egy apa akkor szereti a gyermekét (vagy gyermekeit) ,ha tiszteli az édesanyjukat. Ez egy örök igazság.
2010. febr. 2. 09:42
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Attól (LENNE), hogy szereti és elfogadja!! a gyerekét. Odafigyel rá és problémáira, bármi bagatellnek tűnik.

Szem előtt tartja a gyereke érdekeit, hosszú távúakat is.

Tanácsot ad, nem parancsol, nem kényszeríti rá saját akaratát, elgondolásait.

A bajban melléáll, de nem oldja meg gyereke helyett a problémát, csak segédkezik abban.

Átadja tudását, tapasztalatait.

de hiszen ez egy anyára is érvényes...

2010. febr. 2. 09:45
 5/29 A kérdező kommentje:
Válaszokat Nők Asszonyok írják?
2010. febr. 2. 09:53
 6/29 anonim ***** válasza:
az uccsó: nő
2010. febr. 2. 10:04
 7/29 anonim ***** válasza:
82%
Nő vagyok.Az előttem szólóval egyetértek.De azzal nem,aki szerint az a jó apa,aki a gyereke anyját is tiszteli! Ennek nem a jó apasághoz van köze,hanem a házassághoz.De ugyanezt elvárhatja minden apa a feleségétől is.Márpedig a nők egyrésze nem törődik a férjével,csak a gyerekkel.És egyáltalán nem tiszteli a párját.A szeretetnek,tiszteletnek és minden másnak KÖLCSÖNÖSNEK KELL lennie.
2010. febr. 2. 10:16
 8/29 anonim ***** válasza:
Szerintem egy apa attol jo, hogy igyekszik biztonsagot teremteni csaladjanak, jo peldat mutatni a gyermeknek, nem hagyja ot elkallodni. Lehet szigoru is, a gyermeke erdekeit nezve. A babusgatas inkabb anyuka dolga.
2010. febr. 2. 10:17
 9/29 A kérdező kommentje:
Erről szól a kérdés!Elgondolkodtató válaszok!Én már elbuktam!Semmi ember!
2010. febr. 2. 10:28
 10/29 anonim ***** válasza:

Miért buktál el?

Soha nem késő! A jó apa belátja ha hibázik, elismeri, és változtat azon!

Jó úton haladsz!

2010. febr. 2. 10:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!