Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet fokozatosan elválni?
Mekkora duma! Fokozatosan.
Felröhögtem.
Ezen én is elmosolyodtam.
Biztos azt jelenti, hogy lassan írja meg a beadvány. Heti egy betű...
Aláírásnál szüttyögős...
Hát... izé... Valahogy úgy képzelem el, hogy mondogatja otthon az asszonynak, hogy csak el kellene válni, (vagy nem, csak titokban gondolja) de valahogy mindig jön egy nagyobb ünnep, amikor nem illik, karácsony, szülinap, húsvét, névnap, ilyenek. Aztán közben esetleg döngeti az asszonyt is, az meg mondjuk terhes lesz véletlen (köhöm) és akkor megint nem illik, néhány évig kikerül a képből a téma... eléggé sokáig lehet ezt húzni.
... ...
Fokozatosan... :D :D :D
8: De ezek egyike sincsen a váláshoz kötve.
Az csak a papír.
Érted.
Ha komolyan eldöntötte, hogy nem folytatja a szerelni kapcsolatot a feleségével és komolyan akar egy másik kapcsolatot, akkor az első lépést meg kéne tennie. Az a legfontosabb jelzés, és már önmagában hónapokig eltart.
Az, hogy szétköltözés, vagyonmegosztás, gyermek, stb. hogyan lehet, az további évek úgyis.
Kevesek szokták egy hét alatt lezavarni a válást szétköltözéssel, gyermekelhelyezéssel és vagyonmegosztással együtt. Még egy év alatt sem kivitelezhető még akkor sem, ha máson se dolgoznak az érintettek az egy év alatt.
Ha valaki el sem kezdi, akkor 30 év alatt derül csak ki, hogy egyáltalán akarta-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!