Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire visel meg egy 9-10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire visel meg egy 9-10 éves gyereket, ha az anyja külföldre költözik az új párjával és ott családot alapít?

Figyelt kérdés

Egyáltalán lehet ezt jól csinálni?

Hallom az ígéreteket, hogy hetente hazajárna anyuka, de egyszerűen nem tudom elképzelni. Nem fog bírni ilyen gyakran hazajárni, hisz ott is van élete, hétvégékre vannak programok, a kisgyerekét sem fogja tudni össze-vissza rángatni. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tényleg ilyen gyakran hazajönne látogatni az akkor 9-10 éves lányát? Ráadásul a kislánynak nem az számít, kivel reggelizik, ki viszi az iskolába, ki mond neki esti mesét? Ezekből mind kimarad az anyuka...ha hétvégi anyuka lenne, az még csak-csak működne, de szerintem elég gyorsan havi anyuka lesz belőle.

(én csak egy rokon vagyok a történetben, ezért beleszólásom nincs, csak nézem végig ahogy összetöri egy kislány szívét)

2014. nov. 14. 10:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

*utolsó vagyok

szóval ezzel csak annyit akartam, nyugi, csak ki kell várni a végét. az élet igazságos.

2014. nov. 25. 10:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy meg fogja viselni szegény gyermeket ... aztán szép lassan érdektelen lesz az anyja felé és eltávolodik tőle . Én el sem tudom képzelni ,hogy így induljak neki külföldre új életet kezdeni . Ideig-óráig még csak-csak elmenne ,addig amíg az anyuka megteremti kint a feltételeket és aztán kiviszi a gyerekét is .Mi is külföldre költözés előtt állunk ,lányom szintén 9-10 éves ;el sem tudnám képzelni ,hogy nélküle kezdjek kint új életet .. Lemegy a tanév és költözünk ki apához ..EGYÜTT !!!
2014. nov. 25. 13:37
 23/24 anonim ***** válasza:
Ezen csak skype-pal, kamerával lehet enyhíteni egy kicsit. Hogy anya ne csak hétvégén, de hétköznap is jelen legyen, megtudja kérdezni, mi a házi, mi volt az iskolában, mondjon mesét, ha kell. Én ezt csak így tudom elképzelni. Feltéve, ha a kislánynak van erre igénye. Én ilyen ilyen korú voltam, amikor a szüleim elváltak, és látni se akartam anyámat, évekig nem akartam vele találkozni se. Ha jött valami cuccáért, bezárkóztam a szobába. Nagyon haragudtam rá, mert nagyon szerettem apát, és látszott rajta, hogy mennyit szenvedett miatta. Azóta már megbékéltem anyámmal, de nem vesz részt az életemben, nem hiányzik, nagyon ritkán találkozunk, pedig mi egy városban élünk. 27N
2014. nov. 25. 14:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy milyen emberek élnek a földön!
2015. ápr. 29. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!