Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visel meg egy 9-10 éves gyereket, ha az anyja külföldre költözik az új párjával és ott családot alapít?
Egyáltalán lehet ezt jól csinálni?
Hallom az ígéreteket, hogy hetente hazajárna anyuka, de egyszerűen nem tudom elképzelni. Nem fog bírni ilyen gyakran hazajárni, hisz ott is van élete, hétvégékre vannak programok, a kisgyerekét sem fogja tudni össze-vissza rángatni. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy tényleg ilyen gyakran hazajönne látogatni az akkor 9-10 éves lányát? Ráadásul a kislánynak nem az számít, kivel reggelizik, ki viszi az iskolába, ki mond neki esti mesét? Ezekből mind kimarad az anyuka...ha hétvégi anyuka lenne, az még csak-csak működne, de szerintem elég gyorsan havi anyuka lesz belőle.
(én csak egy rokon vagyok a történetben, ezért beleszólásom nincs, csak nézem végig ahogy összetöri egy kislány szívét)
Szerintem nagyon megvisel egy gyereket ha az egyik szülő "elhagyja" és új életet kezd, még akkor is ha csak átmeneti állapotról van szó. Hisz látható váláskor is, hogy pusztán az a dolog is megviseli a gyerekeket hogy az egyik szülő már nem lakik velük, hiába láthatják akármikor, az már nem ugyanaz.
Nem tudnám magam mögött hagyni a 10 éves gyerekemet. Az anyának más megoldást kéne találnia.
Ha most elvinné, akkor a kislány kint be tudna illeszkedni, de kamasz korban már nem. Tudok ilyet, addigra már olyan erős az itteni barátokhoz a kötődés, ráadásul kevésbé akar alkalmazkodni is, szót fogadni is...
Ráadásul az édesapja neveli a következő 4 évben, olyan közel kerülnek egymáshoz, ha jó apa, hogy a lánya nem fogja itt hagyni...
Hát igen, én is pont ettől tartok. 4-5 év kiesik a neveléséből, itthagy egy kislányt és kap egy kamaszt. Gyakorlatilag kezdheti újra megismerni a lányát.
Bár ugye most azt állítja, hogy jön haza majd látogatni hetente...ezt én erősen kétlem, nem fog 8 órákat autózni oda-vissza hetente, ráadásul egy 2 évessel, vagy pedig otthonhagyja apukának.
De akármit mondok neki, őt jelenleg CSAK az új párja érdekli, meg hogy teherbe essen tőle, és milyen szép kis félvér babájuk lesz és hogy fogják hívni stb.
Apuka, már amennyire tudom (a szakítás óta csak hallomásból tudom), nagyon jó apuka. Mindent megad a lányának, megteheti...bár az ilyen "mindene megvan" nevelésnek sem szokott jó vége lenni, de az még a kisebbik rossz lenne.
Nem értem az embereket. Hogy jut ilyen eszébe valakinek?
Azt gondolnám, az első reakció, hogy magával akarja vinni.
Az is önzés, de legalább nem az anyai öszön ellen való.
vissza fogja kapni az élettől
engem is elhagyott anya egy új pasi, egy szerelem miatt, nagyon fájt, pár évre rá oda fajult az egész, hogy a pasi átverte, kiasználta anyagilag, ott is hagyta, és anya visszajött hozzám.
és pont minden párhuzamosan zajlott.
amikor a házhoz jött a pasi - kitagadott, de tartottuk a kapcsolatot
amikor már nem is akart látni, olyanokat mondott, számomra meghalt a lányom, akkor fordult át a pasi is és lett egy sezemét ember és vége is lett
anyának me csak ekkor jutott eszébe, hogy vagyok..
de nem tudja, hogy szerintem mindez nem véletlenül történt. nem tanut belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!