Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi számít ellennevelésnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít ellennevelésnek? Konkrét példákra gondolok.

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Mikor anyuci A-t mond, apuci B-t aztán elkezdik ölni egymást ezen a gyerek előtt.
2014. okt. 25. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Gyerek pl X szulovel el es X szulo folyamatosan azt mondogatja, hogy "Y nem is szeret teged/Y jobban szereti az akarkit/Y semmit se tud jol. Vagy pl Y a lathatason hasonloan adja elo: "X nem szeret teged, csak a tartasdij miatt akarja hogy vele lakj/X nem is akarta hogy megszuless" stb.
2014. okt. 25. 18:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Gyerekem 6 éves, kérdezte hogy apa miért nem lakik velünk.

Én nem hazudok és most sem tettem. Azt mondtam neki szó szerint, hogy azért mert apukád már nem szeret engem , de téged attól még nagyon szeret.

Ez ellennevelés?

2014. okt. 25. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ellennevelés. Akkor lenne az, ha azt mondanád, hogy őt nem szereti az apja, vagy hogy ő ne szeresse az apját, mert....
2014. okt. 25. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem.
2014. okt. 25. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ellene nevelés de ennél finomabban is lehet mondani hazugság nélkül. Karácsonyi ajándékra sem azt mondod, hogy ezt hozta a Télapó nem azt hogy ez volt akciós a tescoba azért kapod fiam.
2014. okt. 25. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit az én anyám csinált. Apád ilyen-olyan hülye, szemét, stb. Akárhányszor összevesztek jött hozzám és hisztizve követelte, hogy vele együtt szidjam az apámat. Nem egyszer odarángatott veszekedés közben, hogy mondjam meg, kinek van igaza. A vicc, hogy apám semmi olyan dolgot nem csinált, amiért oka lett volna így beszélnie vele, a veszekedést általában anyám kezdte azzal, hogy piszkálta, direkt idegesítette apámat olyanokkal, hogy te is olyan kuka vagy, mint az anyád, vagy ha nem hallott valamit akkor nem igaz, hogy nem bírod kinyitni a füledet, és csak azért sem volt hajlandó elmondani még egyszer. Apám persze nem hagyta magát, és akkor jött anyám hozzám.
2014. okt. 26. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!