Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nyithatok a gyerekemnek számlát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyithatok a gyerekemnek számlát?

Figyelt kérdés
elváltunk, a gyerek az anyjánál, 14 éves. nyithatok neki én egy számlát?
2014. okt. 25. 15:35
 1/5 A kérdező kommentje:
dehogy hisztizik. Mindig adunk neki pénzt, csak elköltözött így nem tudom személyesen odaadni neki. Viszont ha nyitnék neki egy számlát, akkor tudom utalni neki.
2014. okt. 25. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Perszehogy.

Nagyon szép tőled, hogy gondolsz rá, és támogatnád még a gyerektartáson túl is.

Az én szüleim együtt vannak, spóroltak is, aztán anyu 18 éves koromban meggondolta magát, kivetette velem, mert már úgyis sokat költöttek rám, és átutaltatták maguknak.

3/5 anonim ***** válasza:
Perszer de nem tedd mert gyámügy nagykorúságáig beleszól. Viszont te nevedre simán nyithatsz és tehetsz félre akár lakástakarékszámlát 10 évre is, akkor már 24 éves lesz a gyereked biztos jól jön majd neki.
 4/5 A kérdező kommentje:
beleszólhat a gyámügy? (pl az erste miért reklámozza akkor hogy 14 év felett ha valaki számlát nyit, akkor pl nincs számlavezetési díj? diákoknak van ez , az egyszámla néven). )
2014. okt. 25. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy szól bele.
2014. okt. 25. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!