Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy dolgoztátok fel azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgoztátok fel azt, amikor megvert a férjetek/élettársatok?

Figyelt kérdés

Nekem még ma is rémálmaim vannak, pedig már féléve történt.

Természetesen azonnal válás lett, meg szétköltözés, de a lelki sebek nem akarnak gyógyulni...

#lelkisebek
2014. okt. 24. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen pszichológus szakember segítségét kérni.
2014. okt. 24. 10:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem szerencsére nem történt ilyen, de a helyedben megkeresnék egy szakembert, aki segít feldoglzni a történteket.

Viszont az pozitiv, hogy azonnal kiléptél a kapcsolatból, gratulálok!

2014. okt. 24. 10:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet feldolgozni.
2014. okt. 24. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
A Volt ferjem sosem bantott,csak a valas utan kaptam töle egy nagy pofont.Kb.egy hetig sirva ebredtem minden ejjel almombol.A mai napig nagyon rossz emlek.Mindig van bennem egy kis felsz,ha összefutunk veletlenül-pedig mar 5eve törtent.
2014. okt. 24. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Az helyes, hogy rögtön véget is vetettél ennek, - én is tán gondolnék pszichológusra, barátra, addig kell róla beszélni, míg egy olyan történetté válik, amit elmesélsz, - de téged már egyre kevésbé érint.

Mondjuk én nem voltam ilyen helyzetben, mert nem verekedős világban élek, meg pasi is vagyok.

Bár... kaptam már nagy utcai pofont, jó régen... tényleg nehezen alakult ki, hogy is fogjam fel helyesen

2014. okt. 24. 12:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem az exem pofozott fel egyszer. Én reflexből visszaütöttem. Talán ez is segített... Aztán természetesen szakítottam vele. Viszont ez a dolog még ha csak egy hatalmas pofon is volt, nem verés, eléggé megviselt lelkileg.

Elég sokáig nem volt utána kapcsolatom, mert nem akartam pasit a közelemben. (2 évig). Ennyi idő kellett. Ez alatt szépen lassan tudatosítottam magamban, hogy nem minden férfi ilyen és kész. Azóta már férjhez mentem és teljes a bizalom.

Ha úgy érzed, nem tudsz vele megbirkózni, nem szégyen orvosi segítséget igénybe venni.

2014. okt. 24. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!