Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadályoz a láthatásban. Mit tehetek?
Claritsa!
Ki kell hogy abranditsalak, siman ki lehet vinni. Amikor en akartam koltozni a gyerekkel, elmentem a gyamhivatalba es erdeklodtem. Unios orszagnal nincs hatarellenorzes, tehat eleve oda mesz, ahova akarsz, csak egy szemelyi kell, amit siman meg lehet csinaltatni a masik szulo nelkul. Amennyiben nem jelented be, hogy veglegesen kivansz letelepedni, senkit nem kell ertesiteni a gyereket nevelo intezmenyen kivul, ahova s eleg egy level a szulotol, mondvan "bizonytalan ideju kulfoldi tartozkodas miatt kerem a tanuloi jogviszont felfuggeszteset'. Amennyiben evente egyszer atlepi a gyerek a hatart, maris szo sincs letelepedesrol. A lathatas miatt feljelenthet a masik szulo, de ez max penzbuntetes, semmi massal nem jar. Tehat a gyerek siman kiviheto.
és ilyen esetben igan nagy esélye van az apának h megkapja a felügyeleti jogot
csak kevés apa tudja ezt !
am meg ügyes megkerülted a törvényt és kihasználod a kiskaput {szarkazmus volt}
Claritsa!
A tevedesek elkerulese vegett nalunk a masik szulo felugyeleti jogat megszuntette a birosag evekkel a koltozes elott, ugyhogy nekem nem volt szuksegem kiskapura.
33!
Allatkinzasert is, de amiatt se csuktak meg le senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!