Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lenne egy kérdésem? Három éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katica1717 kérdése:

Lenne egy kérdésem? Három éve vagyunk házasok júliusban. Már az első félévben megromlott a kapcsolatunk. Eddig bírtam! Mert már nagyon nem bírom. Nagyon sokat gondolkozok az öngyilkosságon! De talán most!

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk házasok júliusban. Már az első félévben megromlott a kapcsolatunk. Nekem az édesanyám meghalt és nagyon sokat örököltem készpénzt, aranyakat. Nos megismerkedtem a férjemmel akinek naív módon elárultam a dolgaimat. Ő nagyon sürgette hogy költözzek hozzá, de én nekem sok mindent nem árult el! Pl. Hogy lízinges az autója, rengeteg tartozása van a gáz, víz, villany, internet, bank felé. Én hozzá költöztem és kifezettem a lízinges autóját, vettem neki másikat, a tartozásait minden felé kifizettem. Úgy hogy csak addig voltam jó még nem voltak ilyen gondjai, majd jött a terorr! Először csak szavakkal. Majd most már néha bántalmazott is. Nem bírtam idegileg, és tavaly februárban leszúrtam magam, de sajnos megmentettek. Kb. két évig 10 hónapot dolgozott! Majd tavaly május felé mondtam neki hogy eljövök, de szép szavakkal, leállított. Iszik is! Agresszív is. Az orvos is azt mondta, mert a traumáról a pszihátriára vittek át, kb. kétszer látogatott meg. Felhívta az orvosom, hogy hol a bank kártyám, mert a pszichiátrián szokás hogy kulcs, stb, ilyen dolgokat elvesznek, nehogy ellopják. Szóval mondta az orvosom hogy csak akkor enged haza ha a fiaim visznek, mert ez az ember engem a halálba kerget. Sajnos nem így volt, az orvos nem is akart elengedni de kikönyörögtem! Majd továbbra is ment a terorr! Tavaly május körül mondtam neki hogy eljövök, megint kikönyörögte hogy ne, na jó, gondoltam, de eljöttünk Pestmegyébe albérletbe. Itt is ment a terorr, volt hogy már bántalmazott is. Múltkor azt mondta hogy az intenzívre jutatt egy félévre, mire én felhívtam a rendőrséget, ők azt mondták, pont itt az ideje hogy feljelentsem, nem tettem! Most hozott tömény fagyállót és mondta hogy ha megiszom akkor senki nem ment meg. Tehát csak addig voltam jó még kifizettem neki a dolgait. Most egy éve dolgozik,150 000 ft- keres, de egy fillért nem ad, én levagyok százalékolva,43 600 ft. Eddig egész héten nem ettem mert nem vett semmit, csak hétvégén egy keveset. Most megismerkedtem egy külföldi emberkével, aki itt Magyarországon akar letelepedni, és a számlámra küld több millió forintott, és azt mondta hogy vegyek egy házat, és egy kocsit. Rám férne már egy kis kedvesség, boldogság, egy kiegyensúlyozott élet. Mert már nagyon nem bírom. Nagyon sokat gondolkozok az öngyilkosságon! De talán most!A kérdésem az lenne,? ha beadom a válást akkor mert mindenkép beadom, hogy amit veszek házat és kocsit, mennyire érinti őt!? Nem szeretném hogy a barátom pénzét is elvegye!!! ?

Vagy ha nem adom be, akkor talán beadja ő!? Akkor mi lesz?

Nem tudom mit tegyek, tanácstalan vagyok!!!!?

Kérlek benneteket hogy válaszoljatok, hátha tudtok valami jó megoldást??? Katica

2014. okt. 17. 15:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az örökséged valoban kulon vagyon, kedves kerdezo. Ez viszont egy légből kapott penz, amit talán bizonyítani se tud. De amúgy mindegy, mert kamu a sztori, nem is ertem miért nem törlik
2014. okt. 17. 16:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem kerdezo, hanem 10. valaszadónak szántam.
2014. okt. 17. 16:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kamu, az viszont igen, hogy a csávó küld neki pénzt.
2014. okt. 17. 16:33
 14/20 Bence_ ***** válasza:
100%

Egy orvos kéne neked. Aki rendbe rak.

Ha igaz a történet akkor azért ha meg kamu akkor azért.

2014. okt. 17. 16:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,tudod mit jelent az, hogy ÜGYVÉD? Ha nem,akkor jobb,ha nem is válaszolok.
2014. okt. 17. 16:48
 16/20 anonim ***** válasza:
Egy kérdés merült fel bennem, milyen diagnózissal kezeltek a pszichiátrián, mivel biztos van valami komoly betegséged. Ha a betegséged nem akadályoz meg hogy saját magad dönthess, akkor menj el egy ügyvédhez és válj el és kezdjél akárkivel uj életet de azt ne kavard össze a mostani házasságoddal és az uj társadat se kellene belevonnod ebbe..Szépen szedd össze a bizonyitékaidat, hogy örököltél, és Te fizetted ki az autót stb.. és akkor az ügyvéd normálisan el fogja mondani, hogy mik a lehetőségeid, a vagyonmegosztás hogy fog zajlani. Ha van hova költöznöd akkor élj külön a férjedtől és ennyire egyszerü az egész, de akkor ne magyarázkodjál a férjednek, szépen keresel lakast magadnak elköltözöl, közben elmesz ugyvedhez es elinditod a válást és követeled a rád eső részt..Nem is tudom mi ezen a problémás. De nagyon ugy érzem, hogy valami komoly pszichiátriai betegségben szenvedsz, lehet a férjed intézheti a dolgaidat, az ügyvédnek vidd el az orvosi papirjaidat is.
2014. okt. 17. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj,h mindig bejelnted h elmesz,elvalsz elhagyod is igy meg tud gyozni h maradj.Ne mondd el neki,amikor dolgozik csomagold ossze a ruhaidat es csukd be magad utan az ajtot orokre,valtoztasd meg a telo szamodat es kezdj uj eletet.

Ne felj a jovotol,mert csak jobbat hoz:-)))De ahhoz h ez valtozzon ahhoz merni kell elni:-)))Sok sikert (es ezt az ongylilkos baromsagot felejtsd el,nem old meg semmit:-)

2014. okt. 17. 21:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem kamu a történet!

Csak féltem a külföldi emberke pénzét!

Nehogy még a válásnál ezt a pénzt is lenyúlja!

És azért kérdeztem hogy mit tehetek hogy ehez ne legyen köze!

Nincs közös vagyonunk!

Azért kérdeztem hogy mitévő legyek!

Nem kell psziháter, értelmes nőnek tartanak!

csak három éve nem hallgattam senkire, pedig mondták hogy ne menjek hozzá feleségül! Mert egy gazember, de nem hittem senkinek! Úgy hazudik mint a vízfolyás!

2014. okt. 18. 05:50
 19/20 Bence_ ***** válasza:

Értsd meg teljesen normális, hogy az ember segítséget vesz igénybe.

Ezért vannak szakmák, van aki ehhez más ahhoz ért.

Neked az önértékelésed,önbizalmad kéne rendbe rakni.

Ehhez is segítséget hívnak az emberek pont úgy mint a villanyszereléshez.

2014. okt. 18. 07:01
 20/20 anonim ***** válasza:

ugye ez kamu??:D:D:D hát ilyen a valóságban bizti nincs. ez a külföldi emberke valami jó ismerősöd, vagy csak úgy vaktában akar küldeni több milliót egy ismeretlennek? :D ilyen nincs. :D

amúgy ha a fele is igaz a történetnek, persze mindenképp csak válás után vegyél bármit is a nevedre. s sürgősen konzultálj egy ügyvéddel, hogy ami még menthető, legalább azt mentsed az örökségből.

2014. okt. 20. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!