Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a párom gyermekeivel való első találkozáskor?
Ne fogjál velük kezet mert gyerekek utálnak kezet fogni.És ez olyan öreges meg hivatalos....szerintem jó felejsd el.
Vegyél nekik fagyit minden gyerek szereti a fagyit
Kézfogás elfelejtve. :-)
A páromnál találkozom velük, ott lesznek egész hétvégén. Arra gondoltam ha jó idő lesz strandolni mehetnénk. Ott biztos kicsit felszabadultabbak lennénk.
tapasztalatból írom én is voltam ilyen helyzetben.. :D
a kézfogást tényleg nagyon felejtsd el, plussz nem olyan kicsik már,hogy egy fagyival le lehessen kenyerezni őket :DD
persze legyél jófej, de gondolom neked sem áll szándékodban bunkónak lenni .. a fiúval beszélgess játékokról tuti kockul valami játékkal, a lánnyal meg Disney sorozatokról ( még ha nem is ismered őket, hagyd h beszéljenek róla..és erősen bólogass ), meg figyeld, hogy viszonyulnak hozzád :D
És ne akarj a pótanyukájuk lenni!!
Sok sikert!
17/L
Sziasztok, Kati vagyok, tegezzetek nyugodtan.
Örülök, hogy megismertelek benneteket.
Szeretnétek valamit enni/inni?
Gyertek, készítettem valamit (süti, szendvics, üdítő)- nyugodtan szolgáljátok ki magatokat, szóljatok bátran, ha tudok segíteni valamiben.
Kicsit én is zavarban vagyok, mert még nem voltam ilyen helyzetben, de szeretném, ha jó, baráti kapcsolat lenne közöttünk, úgyhogy bármit szeretnétek, nyugodtan kérdezzetek, én pedig igyekezni fogok, ok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!