Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek a párom gyermekeive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anna234 kérdése:

Mit tegyek a párom gyermekeivel való első találkozáskor?

Figyelt kérdés
A kislány 10 éves, a kisfiú 12 éves. Ha bemutatkozunk fogjak velük kezet? Mit érdemes csinálnom?
2014. aug. 7. 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Kihagynam a kezfogast.... Hol talalkoztok? Ha otthon, kínáld meg őket, kérdezd meg hogy telet a szunet, varjak e a sulit, stb.
2014. aug. 7. 08:18
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Ne fogjál velük kezet mert gyerekek utálnak kezet fogni.És ez olyan öreges meg hivatalos....szerintem jó felejsd el.

Vegyél nekik fagyit minden gyerek szereti a fagyit

2014. aug. 7. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyél velük kedves, beszélgess velük. De túl tolakodónak sem szabad lenned. Szerintem.
2014. aug. 7. 08:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Kézfogás elfelejtve. :-)

A páromnál találkozom velük, ott lesznek egész hétvégén. Arra gondoltam ha jó idő lesz strandolni mehetnénk. Ott biztos kicsit felszabadultabbak lennénk.

2014. aug. 7. 08:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Köszönj nekik, mondd meg, hogy "Katinak" szólítsatok, meg tegezzetek, és utána hagyd öket békén. Ne akarj nagyon közvetlen meg barátságos lenni, mert az eröltetett, hanem egyszerüen várd meg, amíg valamit ök kezdenek. (Ez lehet akár több hét is)
2014. aug. 7. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg,hogy ne akarj többet mint amit ők.Szóval,ha látod,hogy nem akarnak nagyon beszélgetni,akkor ne erőltesd,próbálj természetesen viselkedni.
2014. aug. 7. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
légy természetes. És fontos , hogy ne akard az Anyukájuk helyét elfoglalni, inkább a barátjuk legyél. Jóindulatúan értettem.
2014. aug. 7. 09:07
 8/10 anonim ***** válasza:
46%

tapasztalatból írom én is voltam ilyen helyzetben.. :D

a kézfogást tényleg nagyon felejtsd el, plussz nem olyan kicsik már,hogy egy fagyival le lehessen kenyerezni őket :DD

persze legyél jófej, de gondolom neked sem áll szándékodban bunkónak lenni .. a fiúval beszélgess játékokról tuti kockul valami játékkal, a lánnyal meg Disney sorozatokról ( még ha nem is ismered őket, hagyd h beszéljenek róla..és erősen bólogass ), meg figyeld, hogy viszonyulnak hozzád :D

És ne akarj a pótanyukájuk lenni!!

Sok sikert!

17/L

2014. aug. 7. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Sziasztok, Kati vagyok, tegezzetek nyugodtan.

Örülök, hogy megismertelek benneteket.

Szeretnétek valamit enni/inni?

Gyertek, készítettem valamit (süti, szendvics, üdítő)- nyugodtan szolgáljátok ki magatokat, szóljatok bátran, ha tudok segíteni valamiben.

Kicsit én is zavarban vagyok, mert még nem voltam ilyen helyzetben, de szeretném, ha jó, baráti kapcsolat lenne közöttünk, úgyhogy bármit szeretnétek, nyugodtan kérdezzetek, én pedig igyekezni fogok, ok? :)

2014. aug. 7. 10:07
 10/10 anonim válasza:
26%
Adj nekik pénzt.
2014. aug. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!