Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén ugyanannyi gyerektartás jár nekem is, mint a férjem első feleségének?
Egy gyerekem van nekem is, és a másik nőnek is.
A férjemnek elég magas a fizetése, ennek a 20%-át kapja az ex, 150ezret havonta.
Nekem is jár ugyanez az összeg, ha elválunk?
A két dolognak köze sincs egymáshoz, de ettől még kaphatsz ugyanennyit, ha ebben egyeztek meg, vagy így dönt a bíró.
De olyan nincs, hogy ez "jár".
#2,
miért kell mindenbe belekötni? Igenis nekem jár, mert én fogok belőle kaját, ruhát vagy akármit vásárolni a gyerekemnek, nem pedig a hároméves lányom.
Ezt önként ajánlotta az apa vagy bíróság döntött?
Mert ha önként akkor egyezkedhetsz vele, és majd ő eldönteni nektek mennyit ajánl aztán te eldöntöd hogy elfogadod vagy mész bírósára. Mondjuk 300ezret még ha külön külön család se hiszem,hogy vonni fognak,inkább az elsőt is csökkentik.
# 5/6
Magas összegnél egyáltalán nincs százalék számítás.
150 ezer forint GYT egy gyerekre?
Nem tartok indokoltnak ilyen magas összeget. A bíró sem fog.
Ja, bocsi, most látom, hogy te is ezt írtad. Félreolvastam, úgy, hogy "nem tartok indokolatlannak." BOCSÁNAT!
Akkor egyetértünk: nincs az a bíró, aki ennyit ítélne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!