Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált vagyok és van gyerekem. Csupán emiatt ássam el magam? (33/F, gyermekem nem velem él. )
Szerintem nincs ezzel semmi problema. Az elejen kell tisztazni hogy mi fer bele. Ameddig nem volt gyerekem, en is ugy gondoltam hogy nem kellene gyermekes ferfi. Most azonban hogy mar nekem is lassan ketto lesz ugy gondolom, hogy ha elvalnek, beleferne egy maximum ketgyermekes ferfi.
Senkit sem lehet ezert elitelni, hiszen nem kenyszerithetjuk emberekre a gyerekeinket. Tudom, nagyon rosszul hangzik ez igy, de ez az igazsag. Nem mindenki tudja elfogadni azt ami ezzel jar. (Gyerekek tarsasaga - hiszen lehet hogy o meg nem is szeretne, kapcsolattartas az exszel...) Mindenkinek joga van tiszta lappal inditani es ha az illetonek meg nincs sajat csaladja, akkor nem varhatjuk el hogy az altalunk alapitott csaladot fogadja el elsokent. Van akinel ez nem fer bele es jobb ha ez az elejen kiderul. Olyannal kell kezdeni, aki toleralni tudja a velejarokat.
# 30/32
Férfitől meg elvárják, hogy eltartsa más gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!