Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált vagyok és van gyerekem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált vagyok és van gyerekem. Csupán emiatt ássam el magam? (33/F, gyermekem nem velem él. )

Figyelt kérdés
Amikor ismerkedés során a leendő partnereim meghallják, hogy van gyerekem, futva menekülnek a berögzött sztereotípiák miatt. Mit tehetnék?

2014. okt. 16. 09:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
54%

#20, ja, egész addig valóban nem, amíg nem el akarsz menni este valahova ötletszerűen, vagy épp szexelni egy nagyot és gondtalant... és máris rájössz, hogy de, alapvetően különbözik... (mondjuk ha már húszon felüli a ded, akkor már tényleg nem)

Ezért mondtam, hogy az első kérdés az, hogy a Kérdező mit akar a saját életével, mire van igénye, mi neki a fontos és mi a másodlagos ebben az életszakaszban, és akkor ehhez képest lehet keresni... így lehet a legbiztosabban kivédeni mindenféle kölcsönös csalódásokat.

2014. okt. 16. 12:43
 22/34 anonim ***** válasza:
Nem kell lesarkítani ennyire. A gyerek megy láthatásra is akkor lehet menni bárhová, vagy megkérni apát/anyát vigyázzon rá addig.
2014. okt. 16. 12:45
 23/34 anonim ***** válasza:

#22, nem sarkítok, egyszerűen leírom, hogy én min mentem át a múltban, milyen döntésekkel, szempontokkal kerültem szembe, amikor pont 33 évesen egész hasonló helyzetben voltam, mint a Kérdező. És direkt nem mondom, hogy mi a helyes meg a helytelen, mert meggyőződésem, hogy olyan nincs is, emberek vannak a saját igényeikkel, terveikkel, szempontjaikkal, elgondolásaikkal, és az a szerencsés, ha ezek találkoznak, akkor fog a dolog boldogságot szülni, csalódások helyett...

(az előbb meg ott volt az "ötletszerűen" szó, ugye van, aki a spontaneitásban hisz, van, aki a megszervezettségben.... és ez egy alapvető tulajdonság, tán az egyik leggyakoribb kapcsolat-gyilkos, ha nem egyezik...)

2014. okt. 16. 13:12
 24/34 anonim ***** válasza:
63%

Hát én nem tudom melyik oldalon keresgélsz. Az exférjem 2 havonta cserélgeti a nőit (ő 28 éves és mindig ilyen 20-27 év körüli partnerei vannak). A lányunk velem él és csak 2 hetente megy hétvégén hozzá. Ebből egy csaja sem csinált problémát. Ja és nem egy tipikus jóképű férfi az exem.

Szerintem több oldalon nézelődj vagy próbálj meg eljárni. Mert személyesen tehetsz valakire akkora benyomást, hogy nem érdekli van-e gyereked :)

2014. okt. 16. 16:32
 25/34 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó lehet nem a férjed cserélgeti a nőket hanem öt dobják ki sorba.
2014. okt. 16. 17:17
 26/34 anonim ***** válasza:
Ne aggodj, majd lesz olyan is akinek pont te kellesz majd.Akik pedig megfutamodtak inkabb orulj neki, legalabb nem honapok, evek utan mennek el.En mondjuk orulnek neki ha talalnek olyan pasit akinek van gyereke, mert nem szeretnek szulni.
2014. okt. 18. 12:00
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen korosztálynál próbálkozol.
2014. okt. 19. 18:03
 28/34 anonim ***** válasza:
Na ya, #27, ezt mondtam a Kérdezőnek én is, bővítenie kell a palettát vagy lefele, vagy felfele...
2014. okt. 19. 18:07
 29/34 anonim ***** válasza:
Kitartás, előbb-utóbb csak sikerül. 34/N
2014. okt. 19. 18:52
 30/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem olvastam el az előzményeket, #28. Még annyit tennék hozzá (és lehet már írták mások előttem), hogy egy kis gyerekes apuka párját nem lehet össze hasonlítani egy kis gyerekes anyuka partnerével. Ugyanis, egy nőktől elvárja a társadalom, hogy azonnal szeresse a más gyerekét, takarítson kakit, pisit, hányást, és lehetőleg büdösnek se tartsa, pedig mennyivel másabb az, mint a sajáté után. Ráadásul még azzal is meg kell küzdenie, hogy mostoha. Na most ugyanez a szitu nem áll fenn a gyereke anyukák párjainál, hiszen egy férfi, különösen ha a gyerek nem is övé, nem fog hasonló módon eljárni, és lényegében nem is várja el tőle senki. Szóval sokkalta könnyebb helyzetben vagy kérdező, mintha nő lennél. Talán, hogy legyen majd olyan nő, aki megteszi ezeket a gyerekeddel a kedvedért (ha nem él veled a gyerek, akkor is ott élnek ezek az elvárások) valami frenetikust kell nyújtanod a kapcsolatotokban a leendő párodnak. mert ugye érted, a nő részéről ez jóval több energia befektetés a kapcsolatba, és csak akkor fog működni, ha tőled is többet, vagy az elvárható minimumot kapja. 29n
2014. okt. 19. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!