Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált vagyok és van gyerekem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált vagyok és van gyerekem. Csupán emiatt ássam el magam? (33/F, gyermekem nem velem él. )

Figyelt kérdés
Amikor ismerkedés során a leendő partnereim meghallják, hogy van gyerekem, futva menekülnek a berögzött sztereotípiák miatt. Mit tehetnék?

2014. okt. 16. 09:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Keres egy elvált nőt, vele könnyebb dolgod lehet.
2014. okt. 16. 09:44
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a sztereotípiák miatt menekülnek, hanem, mert sokan egyszerűen nem akarják felvállalni a mostohaként felmerülő konfliktusokat. Szerintem ez jó, ha az elején kiderül. Minek létesítsetek kapcsolatot, ha ő nem bírná elfogadni a gyereked? Normális dolog ezt az elején tisztázni, minek rabolnátok egymás idejét?

Talán azok a hölgyek jobban tudnák ezt a dolgot tolerálni, akik ugyancsak elváltak. Kizárólag gyerektelen nőknél próbálkozol?

2014. okt. 16. 09:45
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is elvált vagyok, nekem is van gyerekem, és nálam kifejezetten előnyt élveznek az elvált gyerekes pasik.

Talán célcsoportot tévesztettél.

2014. okt. 16. 09:54
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyerektelen huszeveseknel probalkozol, ne lepodj meg.

30 koruliek kozott ekresgelj, azok kozott is lehetoleg olyanokkal akik hasonlo cipoben jarnak.

2014. okt. 16. 09:55
 5/34 anonim ***** válasza:
79%

Ha olyan nőket akarsz felszedni, akinek nincs gyerekük, persze hogy nem akarnak rögtön egy gyereket meg egy volt feleséget a nyakukba!!

Miért nem elvált, gyerekes nőkkel próbálkozol?? Vagy neked sem tetszik, ha a másiknak van gyereke???

2014. okt. 16. 10:02
 6/34 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is eddig csak nem megfelelő partnerekkel próbálkoztál. Nekem kifejezetten imponál, ha egy férfinak van gyereke. ellenben taszító, ha ellene van, ez sok mindent elárul egy férfiról.

Van egy pasi haverom, aki már 40 körül jár és nem igazán akar gyereket, de egyszer azt mondta, hogy azért majd szeretne, de kreol bőrű lányt szeretne, barna szemekkel, mert azok olyan szépek. Majdnem megkérdeztem tőle, hogy megdugni nem akarod, ha felnő? Tipikus önimádó pasi, aki nem csak a boltban válogat, hanem még a gyereket is árucikknek tekinti, mert ilyen legyen meg olyan legyen, meg az elképzelései szerint nézzen ki. Ok. tudom ,hogy ez most nem ide tartozik, szóval ne te ásd el magad, hanem az ilyenek.

2014. okt. 16. 10:04
 7/34 anonim ***** válasza:
Utolsó az sem baj ha nem akar, csak meg kell találni azt a nőt aki szintén nem akar, és tökéletesen működhet az ő kapcsolatuk is.
2014. okt. 16. 10:07
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem egyáltalán nem kell elásni magad, hanem inkább elgondolkodni, hogy valójában mi lehet a probléma, mert biztosan nem ez... amikor én voltam anno pont hasonló kondíciókkal, akkor volt a legnagyobb sikerem a női nemnél...

Az pl. komoly baj lehet, tipus-probléma, ha a válásod történetét ecsetelgeted a sebeid nyalogatva... vagy az első randin a múltadról tartasz kiselőadást ahelyett, hogy a jelenben élnél...

2014. okt. 16. 10:18
 9/34 anonim ***** válasza:
Ja, és célcsoportot meg aszerint válassz, hogy mi a célod:))) - ezzel nem árt azért előtte tisztában lenni, bármilyen furcsa is, a párkeresésben a legfontosabb dolog az önismeret.
2014. okt. 16. 10:27
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező igen eltűntél?
2014. okt. 16. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!