Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált vagyok és van gyerekem. Csupán emiatt ássam el magam? (33/F, gyermekem nem velem él. )
Kérdező (#11) látod, a netes ismerkedésben sajnos nem tudok segíteni, mert én személyesen ismerkedtem:)))
(szerintem egyébként a neten rosszabbak a kondicióid, mert a netes ismerkedés hasonlít ahhoz, mint amikor egy állásra pályázol, mindenkinek megvannak az elvárásai, aztán add be a CV-d, és ha átmész az első szűrőn, akkor... nincs módod arra, hogy a személyiséged hasson, és sorra döntsd az előítéleteken alapuló elvárásokat...)
Nem kell elásnod magad, de én sem jönnék össze olyan pasival, akinek van gyereke a következő indokok miatt:
1. Nem szeretnék más gyerekével foglalkozni, elviselni kötelezően
2. Azt szeretném, ha a párom velem élné át elsőnek a gyermekáldást
3. Mindegy milyen viszony van már az exxel, hiába teljesen lezárt, akkor sem akarom, hogy az életünk része legyen a gyerek miatt.
Próbálkozz gyerekes nőknél, vagy reménykedj, hogy hátha találsz olyan gyermektelent, akinek nem számítanak azok, amiket én problémának írtam.
26 vagyok,van egy 2 éves lányom,és én szivesen nevelném a párom gyermekét is. :)
Én nem menekülnék el!
# 16/17
Pont ezt írtam én is. Keressen olyan akinek hasonlómúltja van hisz ha nekem is van másé sem lehet akadály.
#18, ezt a "keressen hasonlót" dolgot már többen írtátok itt, de az igazság az, hogy meglehetősen ritka a tényleg hasonló "vasárnapi anyuka"... tehát hasonlót nemigen tud keresni, a gyakorlatban 2 lehetősége van, úgymint felvállal egy családot - ha arra van igénye - vagy keres egy egyedül álló nőt - ha inkább arra.
És hát ja, kivételek vannak - ahogy itt is volt egy kedves válaszoló:) - de úgy tűnik, ebből a korosztályból mindenképp nyitni kell Kérdezőnek, ha családot keres, akkor főleg felfele, ha egyedül állót, akkor főleg lefele... de az is jó, ha mindkét oldalon egy 5-öst, mondjuk 20-38... és egyből akadni fognak jelöltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!