Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált vagyok és van gyerekem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált vagyok és van gyerekem. Csupán emiatt ássam el magam? (33/F, gyermekem nem velem él. )

Figyelt kérdés
Amikor ismerkedés során a leendő partnereim meghallják, hogy van gyerekem, futva menekülnek a berögzött sztereotípiák miatt. Mit tehetnék?

2014. okt. 16. 09:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Eléggé elfoglalt vagyok igy többnyire neten ismerkedek és 25-33as korosztályban. Nincs ellenemre más gyereke és nem nyalogatom a múlt sebeif sem. Ugyanakkor a társkereső hölgyek többsége valóban gyerektelen. A 30as korosztály is! Nem zűrös az exem egyszerűen csak nem működött kapcsolatunk. És normális aktív, célokka teli életet élek.
2014. okt. 16. 10:31
 12/34 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező (#11) látod, a netes ismerkedésben sajnos nem tudok segíteni, mert én személyesen ismerkedtem:)))

(szerintem egyébként a neten rosszabbak a kondicióid, mert a netes ismerkedés hasonlít ahhoz, mint amikor egy állásra pályázol, mindenkinek megvannak az elvárásai, aztán add be a CV-d, és ha átmész az első szűrőn, akkor... nincs módod arra, hogy a személyiséged hasson, és sorra döntsd az előítéleteken alapuló elvárásokat...)

2014. okt. 16. 10:36
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 éves vagyok de én sem nevelném más gyerekét amíg nekem nincs. Szerintem is elvárásaiddal van baj.
2014. okt. 16. 10:37
 14/34 anonim válasza:
80%

Nem kell elásnod magad, de én sem jönnék össze olyan pasival, akinek van gyereke a következő indokok miatt:

1. Nem szeretnék más gyerekével foglalkozni, elviselni kötelezően

2. Azt szeretném, ha a párom velem élné át elsőnek a gyermekáldást

3. Mindegy milyen viszony van már az exxel, hiába teljesen lezárt, akkor sem akarom, hogy az életünk része legyen a gyerek miatt.

Próbálkozz gyerekes nőknél, vagy reménykedj, hogy hátha találsz olyan gyermektelent, akinek nem számítanak azok, amiket én problémának írtam.

2014. okt. 16. 10:45
 15/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk tényleg úgy tűnik, a 25-33-as korosztály ebből a szempontból pont a legreménytelenebb, mert akkor a nők zöme épp az első saját gyermek vágyát dédelgeti (29 éves kor most az értelmiségi nőknél az első szülés mediánja), vagy ha meg nagyon korán szült, és épp ezért vált el egy meggondolatlanabb kapcsolatból, akkor bepótolni akarja, ami kimaradt az életéből, tehát pont nem a "30-as gyerekes férfi" a célpont, hanem a fiatalabbak, nem elkötelezettek.
2014. okt. 16. 10:50
 16/34 anonim ***** válasza:
47%

26 vagyok,van egy 2 éves lányom,és én szivesen nevelném a párom gyermekét is. :)

Én nem menekülnék el!

2014. okt. 16. 10:51
 17/34 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell elásnod magad, de a nők sem kötelező gyerekes pasikkal ismerkedni. Nem kell ide sztereotípia, egyszerűen csak nem akarja más gyerekét. Ez nem bűn.
2014. okt. 16. 11:26
 18/34 anonim ***** válasza:
55%

# 16/17

Pont ezt írtam én is. Keressen olyan akinek hasonlómúltja van hisz ha nekem is van másé sem lehet akadály.

2014. okt. 16. 12:13
 19/34 anonim ***** válasza:
50%

#18, ezt a "keressen hasonlót" dolgot már többen írtátok itt, de az igazság az, hogy meglehetősen ritka a tényleg hasonló "vasárnapi anyuka"... tehát hasonlót nemigen tud keresni, a gyakorlatban 2 lehetősége van, úgymint felvállal egy családot - ha arra van igénye - vagy keres egy egyedül álló nőt - ha inkább arra.

És hát ja, kivételek vannak - ahogy itt is volt egy kedves válaszoló:) - de úgy tűnik, ebből a korosztályból mindenképp nyitni kell Kérdezőnek, ha családot keres, akkor főleg felfele, ha egyedül állót, akkor főleg lefele... de az is jó, ha mindkét oldalon egy 5-öst, mondjuk 20-38... és egyből akadni fognak jelöltek...

2014. okt. 16. 12:22
 20/34 anonim ***** válasza:
Szerintem normális viszonyban az egyedülálló anya meg az egyedülálló apa attól, hogy hol él a gyerek nem különbözik. Nem normális szülő gyerek kapcsolatba meg meneküljön a másik fél.
2014. okt. 16. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!