Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire normális az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az ilyen jellegő kapcsolattartás válás esetén? Csak én érzem úgy, hogy ez sok?

Figyelt kérdés

Párom válik a feleségétől. Már elköltözött, mi együtt élünk.

Minden este beszél sky-pon a 2 éves lányával, nézi ahogy játszik, olvas neki. Ez rendben is van.

De közben sokat beszélget az exével is. Mi van a gyerekkel, mi volt a munkában, mi van a rokonokkal, közös barátokkal. Minden este. Tegnap este dicsérgette, hogy milyen szépen lefogyott, milyen jól néz ki.

Ez szerintetek normális?

2014. okt. 16. 09:11
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
54%

Amikor én költöztem össze a párommal, soha nem sírtam előtte, pedig nekem egy idegen országba kellett költöznöm, ahol nem ismertem senkit.Persze nekem is volt honvágyam, de eszembe nem jutott volna előtte sírni, hogy azt higgye, nem érzem vele jól magam.

Látod, itt a probléma. Hogy nincs az a bizalom a kapcsolatodban, hogy mindent megbeszéljetek, hogy teljesen önmagad adhasd. Egy normális kapcsolatban nem szégyen felvállalni az érzelmeket, és van annyi kommunkikáció, hogy megtudjuk beszélni miért is gyengültem el, mi bánt. Szerinted az nem férfi, akire lehet támaszkodni, aki egy nőnek támasza a nehéz időkben is. Szerintem meg az nem, akiben annyi megértés nincs a társa felé, hogy támogassa, ha annak szüksége van rá. Én nem akarnék egy ilyen kapcsolatban élni, ahol azt sem vállalhatom fel, hogy esetleg honvágyam van, hiányzik a családom, a barátaim, mert a pasimnak akkora az egoja, hogy ezt is magára vetíti ki.

2014. okt. 16. 16:12
 42/48 anonim ***** válasza:
az a helyzet, hogy nem minden nö szeret a pasijànak hisztizni minden aprosàgért.tudtam, hogy a honvàgy természetes, és nem akartam neki ezzel fàjdalmat okozni, hogy szomorunak làsson engem.ebben mi olyan furcsa?
2014. okt. 16. 16:51
 43/48 anonim ***** válasza:
Annyira birom ezt a nem adhatod önmagad dumàt.Miért ne adhatnàm?Azért, mert szàmomra fontos, hogy aprosàgokkal, amiket egyedül is meg tudok oldani, ne idegesitsem fel a màsikat?Azért, mert a rosszkedvemet nem akarom ràragasztani?Amugy ha màr itt tartunk, én pl. nem tenném ki a pàromat annak, hogy rosszul érezze magàt azért, mert én "baràt" vagyok az exemmel.Nekem a mostani pàrom az elsö, nem a Volt kapcoslatok, amiknek mär semmi jelentösége.és csak gratulàlni tudok azoknak, akik az exükkel baràtkoznak, miközben a jelenlegi pàrjukat megbàntjàk ezzel.Ezek a nagy ex-baràtkozàs-tàmogato-kommentek valoszinuleg mind az exbaràtnök, nem hinném, hogy bàrmelyik jelenlegi baràtnö dijaznà ezt.
2014. okt. 16. 16:57
 44/48 anonim ***** válasza:

A hiszti és, hogy kimutatom az érzelmeim nem ugyanaz.

Én úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban kölcsönösen figyelünk egymásra. Nem úgy megy, hogy én nem beszélek a "problémáimról", mert az a másiknak rosszul esik. Ezért csak akkor adhatom ki magamból, ha Ő nem látja. Amúgy mi eltitkolni se tudnánk egymás elől, ha gond van, mert figyelünk egymásra, ismerjük egymást és észre vesszük, ha a másikat bántja valami, rossz napja van stb.

2014. okt. 16. 17:01
 45/48 anonim ***** válasza:
Nézd, #43, én férfi vagyok, és eleve nem tartanék kapcsolatot olyan nővel, aki meg akarja szabni, hogy kivel beszélgethetek, barátkozhatok, és kivel nem, beleértve az exeket is... ugyanis más dolog a párkapcsolat, és más dolog a másik kisajátítása... aki attól lesz boldogtalan, mert a másik az exével is normális baráti viszonyban van, és attól lesz boldog, mert kisajátíthatja a másikat, az bocs, de nem pálya, társat választ az ember, nem börtönőrt...
2014. okt. 16. 17:07
 46/48 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformàk.Van, akit ez zavar, mäst meg màs.Viszont elkanyarodtunk a témätol, nevezetesen, hogy a kérdezönek fàj ez a helyzet.Mivel az exnejt nem lehet eltakaritani, igy okosabb, ha a kérdezö lép le és nem az évekig valo szenvedést és bosszankodàst, meg féltékenykedést vàlasztja.
2014. okt. 16. 17:10
 47/48 anonim ***** válasza:
#46, van ám egy harmadik lehetőség is, ami ritkán szokott az emberek eszébe jutni, nevezetesen az, hogy az ember képes a fejlődésre, változásra. Pl. hogy Kérdező nem ott duzzog, amikor a párja az exével beszélget, hanem ő is megismerkedik, vált néhány szót a másik nővel meg a gyerekkel, bekapcsolódik... Skype-n át biztosan nem harapnak:)))
2014. okt. 16. 17:15
 48/48 anonim ***** válasza:
Itt nem arrol va^n szo, hogy kisajàtitom, vagy ilyesmi, vagy le van szabàlyozva.De nyilvàn egy exre, akivel együtt feküdtek-keltek, közösek voltak az àlmaik, stb., nem tudok ugy tekinteni, mint egy sima haver vagy baràtnöre.Mondjuk lehet, hoyg azért, mert én egyik exemmel sem vagyok baràti viszonyban, haragban sem, és ha talàlkozunk, köszönünk, beszélgetünk, stb., de nem irkàlok egyikkel sem, és telefonàlàs sincs.Nekem nincs igényem erre, ezek mind lezàrt dolgok, nem tudok ràjuk ugy tekinteni, mint egy baràtra.arra ott vannak az igazi baràtok.Nem is igazàn tudnék miröl beszélgetni velük, ok nosztalgia, meg kivel mi van mostanàban, de ezt a témàt böven ki lehet meriteni évi két talàlkozàs alkalmàval.és tovàbbra is fenntartom, hogy zavarna, ha az pàrom az exével ilyne szoros kapcsolatban lenne, tehàt szàmomra ez vàlook lenne,de szerencsére nàlunk nincs ilyen probléma, mivel hasonloképpen vélekedik ö is ezekröl a dolgokrol.Kicsi elkanyarodtam, mert ugye a kérdezöéknél gyerek is van az exxel. ugyhogy ott màr megette a fene az egészet.
2014. okt. 16. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!