Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az ilyen jellegő kapcsolattartás válás esetén? Csak én érzem úgy, hogy ez sok?
Párom válik a feleségétől. Már elköltözött, mi együtt élünk.
Minden este beszél sky-pon a 2 éves lányával, nézi ahogy játszik, olvas neki. Ez rendben is van.
De közben sokat beszélget az exével is. Mi van a gyerekkel, mi volt a munkában, mi van a rokonokkal, közös barátokkal. Minden este. Tegnap este dicsérgette, hogy milyen szépen lefogyott, milyen jól néz ki.
Ez szerintetek normális?
Értelems emberek között nincs béka amit le kell nyelni.
Az előző partnere a jobb szeme az új meg a bal. Mindenki vigyáz a szemére. Egyik,szem fontosabb mint a másik. Tök külön szerepkörökről van szó.
Nem tudom, hány éves vagy, és milyen kapcsolatban élsz, de én úgy gondolom, hogy egy bizonyos kor felett már nincs egyszerű ember. Gyakorlatilag minden ember, legyen az férfi, vagy nő cipel egy csomó tüskét, komplexust az előző kapcsolataiból. Szerintem ez a helyzet még jobb is abból a szempontból, hogy itt azért viszonylag egyértelmű a kép.
Ettől ez még nem egy másik nő árnyékában élet, hanem egy kicseszett bonyolult helyzet. Nem azért beszélget a volt feleséggel, mert ő az első számú nő számára, hanem mert a lánya az első számú nő, aki mellett ott a gyerek; ha pedig ott van, nyilván beszélget vele is.
Persze, ha abban teljesen igazad van, hogy a kérdezőnek el kell döntenie, ezt tudja e vállalni. Ha nem, akkor valóban menni kell, mert szerintem nem elvárható, hogy a gyerekkel úgy tartsa a kapcsolatot, hogy közben az anyjához alig-alig szól. Nehéz helyzet, de melyik nem az?
Soha nem értettem a hozzád hasonlókat, hogy mi a francnak kezdenek egy elvált, gyerekes pasival, ha az ex ilyen hatalmas lelki problémát jelent. De most komolyan...minek??
Jobb lenne, ha az ex ellened áskálódna, ellened nevelné/hangolná a gyereket? Az olyan válás, ahol a felek barátságban válnak el, és jóban maradnak, nagyon ritka !! És igazából ez lenne a helyes megoldás, mert az adott "ex-szel" régebben közös életük volt, szerették egymást, tisztelték egymást, nem is értem, hogy fordulhat ez át beteges gyűlöletbe.
Ha neked ekkora tragédiát jelent az, hogy a párod jóban van az exével, akkor lépj ki a kapcsolatból, és keress olyat, aki szingli, és nem volt házas! Nem érdemes mérgezni a kettőjük viszonyát, és ezzel az ütközési felületeket is eltünteted.
29 folyt.
Közös barátaink voltak, a fél életünket együtt töltöttük, nagyon sok mindenen mentünk keresztül együtt.
Mikor megromlott a kapcsolatunk nem váltunk rögtön, megpróbáltuk a nyitott kapcsolatot, mert hiába nem volt meg a vonzalom kettőnk közt, ott volt a barátság és a sok év a hátunk mögött.
Persze ez sem működött, mert lett az életemben egy olyan ember, akivel szerettem volna együtt élni. A mai napig vele vagyok, tökéletes minden, tényleg nagyon szeretem. Ettől függetlenül az első időszak úgy telt, hogy minden este beszéltem a volt férjemmel telefonon, és sokszor zokogtam, mert annyira hiányzott a megszokott életem. Felváltva nyugtatott a volt férjem és a mostani párom. Mert benne volt annyi, hogy tudta, hogy Őt szeretem, hisz érte "eldobtam" az addigi életem. Nem nyaggatott féltékenykedéssel, nem tiltott semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!