Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők új házastársai, ti elfogadnátok ezt?
Figyelt kérdés
A kérdésemet olyan nőkhöz intézem, akik elvált, gyerekes férfihoz mentek hozzá, akárcsak én. Férjemnek van egy előző házasságából született, kamasz gyereke. A volt feleséggel abban állapodtak meg, hogy a gyerek hol itt, hol ott lesz, tehát nagyjából ugyanannyi időt tölt el mindkettejüknél. Azokban a hónapokban, amikor a gyerek nem az apjánál, azaz nálunk van, a férjem telefonon tartja vele a kapcsolatot, viszont néha (tényleg nem túl gyakran) előfordul az is, hogy ha a gyerek igényli a társaságát, vagy szüksége van rá a tanulásban (ebben a férjem sokkal jobban tudja segíteni őt, mint a volt feleség), akkor felmegy a volt feleség lakására, ahol a gyereke is tartózkodik, és ott beszélgetnek, tanulnak. Mint ahogy már írtam is, ilyen tényleg elég ritkán fordul elő, és én ilyenkor igyekszem megérteni, hogy a gyerek az apjával akar lenni, de mégis motoszkál bennem egyfajta féltékenység. Normális ez az érzés, vagy én nagyítom fel a helyzetet?2014. okt. 13. 18:19
11/11 kis alma válasza:
szerintem ez egezseges feltekenyseg,nalunk is hasonlo a helyzet,es neha meg szeretnek pukkadni a feltekenysegbe,de az azzal nyugtatom magam olyankor hogy nekik nem mukodott es engem szeret.....de a gyereke attol a gyereke marad ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!