Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülők új házastársai, ti elfogadnátok ezt?
Figyelt kérdés
A kérdésemet olyan nőkhöz intézem, akik elvált, gyerekes férfihoz mentek hozzá, akárcsak én. Férjemnek van egy előző házasságából született, kamasz gyereke. A volt feleséggel abban állapodtak meg, hogy a gyerek hol itt, hol ott lesz, tehát nagyjából ugyanannyi időt tölt el mindkettejüknél. Azokban a hónapokban, amikor a gyerek nem az apjánál, azaz nálunk van, a férjem telefonon tartja vele a kapcsolatot, viszont néha (tényleg nem túl gyakran) előfordul az is, hogy ha a gyerek igényli a társaságát, vagy szüksége van rá a tanulásban (ebben a férjem sokkal jobban tudja segíteni őt, mint a volt feleség), akkor felmegy a volt feleség lakására, ahol a gyereke is tartózkodik, és ott beszélgetnek, tanulnak. Mint ahogy már írtam is, ilyen tényleg elég ritkán fordul elő, és én ilyenkor igyekszem megérteni, hogy a gyerek az apjával akar lenni, de mégis motoszkál bennem egyfajta féltékenység. Normális ez az érzés, vagy én nagyítom fel a helyzetet?
Normalis,de sajnos nem tehetsz ellene semmit.én ezért nem tudnék együtt lenni vkivel akinek már van gyereke mástól,mert ott a férfi meg az exnő között folyamatos a kapcsolattartás.
2014. okt. 13. 18:23
2/11 anonim válasza:
Ilyen helyzetben voltam, de mivel tudtam, hogy okkal váltak el, nem zavart.
A férjemet jobban, mert rendre ordibálós vita lett a vége, ha felment. Így egy idő után a gyerekkel vagy semleges helyen, vagy nálunk találkoztak.
A mikor/hol találkozikba én soha nem szóltam bele, annyit kértem, hogy ha ide jönnek, akkor azért egy 20 perccel korábban csörögjön ide, ne egy szál mellben nyissak ajtót, ennyi.
2014. okt. 13. 18:23
3/11 anonim válasza:
Nem lenne ex ha lenne okod féltékenynek lenni. Azt meg te sem gondolod, hogy iskolás gyerek előtt esnek egymásnak.
2014. okt. 13. 18:31
4/11 anonim válasza:
Nálunk két gyerek volt, egy 17, meg egy 10 éves. Az elsô karácsonykor én küldtem, hogy legyen a gyerekeivel, így ott vacsorázott.
Eleinte sokszor járt át hozzájuk, ha szerelni kellett valamit, vagy egyéb férfias munka adódott.
Én akartam így. Hiszen azt tudtam, hogy engem szeret, és nem véletlenül váltak ôk el. Viszont azt is tudom, hogy pasi nélkül nem könnyû bizonyos problémákat megoldani, nekem se menne minden.
Aztán ex bepasizott, gyerekek is megszokták a dolgot, és már nem kellett mennie. :) De féltékeny sosem voltam.
2014. okt. 13. 18:39
5/11 anonim válasza:
Nézd ha ez ennyire zavar, akkor szerintem megkérheted a férjedet, hogy inkább a gyerek jöjjön hozzátok, ne ő menjen hozzájuk.
2014. okt. 13. 18:40
6/11 anonim válasza:
NEM, nem normális.
Szerintem nem véletlen, hogy a kapcsolatuk megszünt és éppen ezért az ex az, akire a legkevésbé "érdemes" féltékenykedni.
2014. okt. 13. 19:08
7/11 anonim válasza:
A gyerekre vagy féltékeny, vagy az exére? Bízol a férjedben? A férjednek a gyereke mindig a gyereke marad, és jó apa lévén a kötelességeit teljesíti felé. Örülj neki, hogy van benne felelősségérzet. Aki válás után úgy viselkedik a gyerekével, mintha tőle is elvált volna, nem érez felelősséget iránta, olyan embertől az új feleség/férj sem számíthat jobbra egy esetleges újabb válás után.
2014. okt. 13. 21:07
8/11 anonim válasza:
Nem vállalnék be ilyet! Igen is van okod a féltékenységre, rosszul érezheted magad. Ha a férjed feljárkál a volt felesége lakására a "gyerekhez" akkor szerinted a nővel nem beszélgetnek,nem kajálnak úgy mint azelőtt? A gyerek rafináltan akarja ilyen módon visszaszerezi az apját. Beszélj a pasiddal, magyarázd el, hogy jobb ha nálatok tanulnak, főzz finom vacsit, de ne féltékenykedj. Ezzel csak a férjedet hergeled és ellened.
2014. okt. 13. 22:17
9/11 anonim válasza:
Nálunk is van amikor felmegy a párom az exe lakására a gyerekek miatt. Engem nem zavar, mert tudom milyen a viszonya a nővel. Soha nem beszélgetnek, csak a legszükségesebbeket beszélik meg, kajálni nem szokott ott, és megbízom benne.
2014. okt. 14. 09:38
10/11 anonim válasza:
Engem is zavar, el is mondom neki. Mondjuk nálunk nem kedvelik egymás a párom és az exe, ezért ő sem szeret odamenni.
Ha valami zavar, azt normálisan meg lehet beszélni a férjeddel. Nem is feltétlenül kell semmin változtatni, attól még jó, ha tud az érzéseidről és ő is elmondhatja, hogy mit gondol erről. Egy ilyen kapcsolatban, mint a tiétek, még a szokásosnál is sokkal fontosabb az őszinte kommunikáció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!