Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő még kimondják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő még kimondják a válást?

Figyelt kérdés
Gyermek (1), ingatlan-hitel stb, viszont maximális megegyezés van mindenben. Akkor mennyi időbe és pénzbe kerül?
2010. jan. 23. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha mindenben megegyeztek, akkor két tárgyalás: egy "békitö" = adatfelvétel meg egy, ahol kimondják a válást.
2010. jan. 23. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az első tárgyalás a keresetlevél benyújtásától számítva kb. 2 hónap múlva esedékes.

Ezt követően be kell adni egy folytatás iránti kérelmet (ha ez elmarad, akkor a per 3 hónap múlva magától megszűnik).

A kérelem beérkezésétől számítva - ha a 3 hónapon belül valamikor adjátok be - 30 nap törvényi szünet van, majd kb. egy jó hónap - másfél hónap múlva lesz a tárgyalás, összességében tehát akkor, ha közös megegyezéses és gyorsan sikerül beadni a folytatás iránti kérelmet, akkor a keresetlevél beadásától számítva kb. 5 hónap.

2010. jan. 24. 13:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esetleg az anyagi részt is tudja valaki?
2010. jan. 24. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Én júniúsban adtam be és szeptemberben jogerősen elváltunk.

12ezer ft a költség ha nincs ügyvéded!

2010. jan. 24. 14:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak irtam privit,ha nem baj!
2010. jan. 24. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

bocsi most néztem meg az emailjeim,,de írtam,

remélem még itt vagy!

2010. jan. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!