Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyűlölöm az exférjem, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm az exférjem, hogyan küzdjem le?

Figyelt kérdés
Itt hagyott a gyerekekkel, elment külföldre, mindene megvan éli világát én meg küzdök de egyedül nehéz. Ő meg uj kocsi nyaralás és egyre csak jobban gyűlölöm meg a nőjét aki olyan csodás és nyugodt - 3 hét tengerpart után én is az lennék. Hogyan tegyem tul magam rajta? Tudom hogy az élet nem igazságos, aki csak piszkálni akar kíméljen.
2014. okt. 3. 14:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Rossz lora tettel fiam.
2014. okt. 4. 22:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Első lépésként zárd le a múltat. Próbáld meg feldolgozni, hogy szétmentetek, hogy annak vége, és azt is hogy hogyan lett vége. Akkor jó, ha a régi sérelmek már nem zavarnak ha eszedbe is jutnak. Ha kell, kérj segítséget.

Második lépés, ne foglalkozz az exeddel és hogy ő milyen életet él. Kerüld el a róla szóló beszélgetéseket, ne kutakodj és ne kérdezősködj utána. Ha megoldható szüntesd meg vele a kapcsolatot, vagy ha a gyerekek miatt kell, akkor csak arra korlátozd.

Harmadik lépés, kezdj el élni! Magaddal foglalkozz, építsd a jövődet, szépítsd a környezetedet és magadat. Fejlődj, nyílj ki a világ felé és vonzd be a jót magadnak. Jó élmények, jó emberek, új partner.

2014. okt. 5. 00:42
 13/20 anonim válasza:
0%

NAGYON JÓL TETE MINDEN NŐNEK EZ JÁRNA MERT AZ IGAZSÁG

MINDIG GYŐZZ NEM JÁRNA NŐNEK SEMMI AZ lopás jog

semmiért fizet a férfi

2014. okt. 7. 08:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ferike fogyatékkal élő ember.
2014. okt. 7. 09:23
 15/20 A kérdező kommentje:

kifejtenéd kedves feri61? kissé zavaros a válaszod...

ezek szerint nekem, mint nőnek nem jár semmi ellenben a mostani nőjének aki szintén nő-tudtommal- neki jár...??

2014. okt. 8. 10:18
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Neked meg volt az eselyed es lehetoseged

Most mas el ezzel

Ilyen az elet

2014. okt. 9. 08:35
 17/20 A kérdező kommentje:
hogyne... mellette álltam amig "sz@r" volt, mikor jobb lett akkor meg lelép - tudom hogy ilyen az élet de nem gondolom, hogy korrekt és normális dolog eldobni a családot néhány buli kedvéért....
2014. okt. 9. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Anyukam elso leckeje

Egy csodaszep kocsi allt meg a cukraszdanal kiszallt egy csalad.

Vettek egy nagy talca sutit mi harman kaptunk kettot

Azt mondta az elet hosszutavon igazsagos csak gyozd kivarni

Amg mas utjat nem jarod ne irigykedj ra.

Ezt uzenem neked is.

Mindenki azt kapja hosszu tavon amit erdemel az exed is

Es igen az elet elso benyomasra nem igazsagos

2014. okt. 9. 16:51
 19/20 A kérdező kommentje:
Neha úgy érzem, hogy nem nyugszom meg addig amig nem latom azt hogy visszakapja amit a gyerekekkel es velem tett, de sajnos az élet nem kapkod...
2014. okt. 13. 00:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Hidd el, attól sem nyugszol meg, ha ő pórul jár. Az igazi győzelem, mikor már nem tud izgatni, hogy mi van vele, hogy él.

De az biztos, hogy idő, amíg eljön.

2014. okt. 13. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!