Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyűlölöm az exférjem, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm az exférjem, hogyan küzdjem le?

Figyelt kérdés
Itt hagyott a gyerekekkel, elment külföldre, mindene megvan éli világát én meg küzdök de egyedül nehéz. Ő meg uj kocsi nyaralás és egyre csak jobban gyűlölöm meg a nőjét aki olyan csodás és nyugodt - 3 hét tengerpart után én is az lennék. Hogyan tegyem tul magam rajta? Tudom hogy az élet nem igazságos, aki csak piszkálni akar kíméljen.
2014. okt. 3. 14:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Bocsáss meg neki, hiszen még fejletlen lelkileg
2014. okt. 3. 14:56
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Nézz körül biztosan van aki meg téged támogatna, és könnyítene a terheden. A gyűlölet csak elcsúfít, öregít
2014. okt. 3. 14:58
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Bocsáss meg neki. A gyűlölet csak téged rombol, ő ugyanolyan vidáman éli az életét.
2014. okt. 3. 14:59
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Lépj túl rajta. Ne foglalkozz vele, hogy mit csinál, hol nyaral. Te is éld a saját életedet.
2014. okt. 3. 15:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondani könnyű, hogy tegye túl magát rajta, de szerintem mindenki tudja, hogy nem olyan egyszerű az.

Talán elmehetnél egy pszichológushoz. Ő egy idegen, kibeszélheted neki magad, és még esetleges tanácsokkal is ellát. Könnyebb leszel tőle. Ha csak őrlődsz magadban előbb utóbb bekattansz.

2014. okt. 3. 15:32
 6/20 anonim ***** válasza:
legalább fizet a gyerekek után?Utáld nyugodtan,azzal is leadod a mérgedet.Amúgy meg mindig az nevet aki utoljára nevet.Te ismered a férjed a nője nem.De majd az is megismeri, aztán ráébred még sem fogta ki az aranyhalat.Tudod a szerelem olyan mint a nátha majd elmúlik.Na fel a fejjel és utáld ezerrel:)
2014. okt. 3. 16:16
 7/20 anonim ***** válasza:
28%

Ki bontotta fel a hazassagot es miert ?

Igazan tenyleg csak o a hibas ?

Gondolkodj el hol romlott el a hazassag.

Zard le es legy szorgalmas tanulj igyekezz terems uj eletet ha ezt megteszed boldog leszel.

2014. okt. 3. 16:57
 8/20 anonim ***** válasza:
62%

Megértelek, és igazad van. Nekem egyszer az a felismerés segített, hogy a gyűlölet engem emészt és rombol. (Ő leszarja, rá nincs hatással, vagy még tetszik is neki.)

Tedd, amit a saját életedben jónak, helyesnek látsz, és ne irigyeld a gerinctelenek jólétét.

Nem tudom, mennyi idő, de meg fogod találni a magad életét, ami nem függ tőle már - mert a gyűlölet is függővé tesz.

Nem rossz a pszichológus, vagy olyan tevékenység, ami rólad szól: arról, ami téged boldoggá tesz, amit te szeretsz csinálni. Szeresd azt, aki vagy, aki a gyerekei mellett marad, aki tisztességes, és aki nem hagyja, hogy az élet (vagy egy másik személy) eltiporja.

Ma már úgy tekintek magamra, mint egy "öreg" farkasra, aki büszke a forradásaira. Mert igazán éltem, és megjártam a mélységeket is.

Jó utat neked is magad felé!

Együttérzéssel: 39/N

2014. okt. 3. 17:23
 9/20 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom miért vannak lepontozva azok, akik azt írták, bocsáss meg. Mert pontosan ez a megoldás. Addig nem leszel lelkileg rendben, amíg nem tudod "elengedni".
2014. okt. 3. 19:39
 10/20 A kérdező kommentje:
Először is Köszönöm mindenkinek. Pont ez az hogy szeretnék megbocsatani, tullepni, neha úgy is erzem, hogy sikerült de utána megint jön a nagyin erős gyűlölöm érzés. Nyilván amikor beüt valami, akkor mindenért őt okolom, hisz nem lennék ebben a helyzetben ha gerincesebb... Egyébként ugy érzem én mindent megtettem csak "szerelmes" lett és az erosebb volt mint hogy a csaldjaval legyen. Szememre vetette hogy megvaltoztam, de nyilvan miután megszulettek a gyerekek nem jartunk bulizni... Szerintem ez igy normális...
2014. okt. 3. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!