Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm az exférjem, hogyan küzdjem le?
Mondani könnyű, hogy tegye túl magát rajta, de szerintem mindenki tudja, hogy nem olyan egyszerű az.
Talán elmehetnél egy pszichológushoz. Ő egy idegen, kibeszélheted neki magad, és még esetleges tanácsokkal is ellát. Könnyebb leszel tőle. Ha csak őrlődsz magadban előbb utóbb bekattansz.
Ki bontotta fel a hazassagot es miert ?
Igazan tenyleg csak o a hibas ?
Gondolkodj el hol romlott el a hazassag.
Zard le es legy szorgalmas tanulj igyekezz terems uj eletet ha ezt megteszed boldog leszel.
Megértelek, és igazad van. Nekem egyszer az a felismerés segített, hogy a gyűlölet engem emészt és rombol. (Ő leszarja, rá nincs hatással, vagy még tetszik is neki.)
Tedd, amit a saját életedben jónak, helyesnek látsz, és ne irigyeld a gerinctelenek jólétét.
Nem tudom, mennyi idő, de meg fogod találni a magad életét, ami nem függ tőle már - mert a gyűlölet is függővé tesz.
Nem rossz a pszichológus, vagy olyan tevékenység, ami rólad szól: arról, ami téged boldoggá tesz, amit te szeretsz csinálni. Szeresd azt, aki vagy, aki a gyerekei mellett marad, aki tisztességes, és aki nem hagyja, hogy az élet (vagy egy másik személy) eltiporja.
Ma már úgy tekintek magamra, mint egy "öreg" farkasra, aki büszke a forradásaira. Mert igazán éltem, és megjártam a mélységeket is.
Jó utat neked is magad felé!
Együttérzéssel: 39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!