Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnál, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha kiderülne a válás után, hogy a férjed/feleséged többmillió forintot tartott egy titkos bankszámlán?

Figyelt kérdés
Perelnél a pénz feléért?
2014. okt. 1. 20:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%
Én nem vagyok különösebben erkölcsös, de eszembe nem jutna perre menni a volt férjemmel a pénzért. Huszonévesen, gyári munkából, megtakarítással sikerült félretennem pár millát, amiből később vállalkozni tudtam. Ebből kiindulva úgy gondolom, ha valaki szeretne "pár millát", dolgozzon meg érte. Elperelni a volt férjünktől az Ő pénzét, amihez nekünk semmi közünk, az nem munka. Ha lottózik, az se baj, az is az ő érdeme, az ő szerencséje. Szerintem ha valaki házasként jut nagyobb összeghez, azt sem köteles megosztani a párjával. Ha kell valamire, vagy építkezésre, akármi, akkor úgyis ad. De attól még az övé. Nem kettőjüké, hanem az övé. Soha nem irigyeltem más javait, és eszembe sem jutna bárkitől elvenni. A pénz csak pénz, tény, hogy sok hasznos dologra lehet költeni, de annyit nem ér, hogy pereskedjünk érte. Ez szánalmas. De komolyan. SZÁNALMAS. Neked is azt javaslom, ha annyira szeretnél sok pénzhez jutni, akkor dolgozz és spórolj. Vagy lottózz. De ne a másét akard elvenni. Lehet, hogy egy ostoba papír szerint lenne jogod hozzá, de valójában nem. Amit nem te kerestél, az nem a tiéd. Ezt igazán megérthetné mindenki, és akkor nem lenne ennyire ocsmány anyagias a világ, és nem gyilkolnák szét egymást az emberek a sz**os pénzért.
2014. okt. 1. 22:46
 22/31 anonim ***** válasza:
58%
Na igen a gyári munkát mindig is ugy megfizették,milliókat lehetett belőle félre tenni.Mi az,hogy egy olyan nőnek adja oda?Az a nő akkor még a felesége volt.Akit átvert.caros pénz??hmm abból élünk.Ha az nincs semmi és senki vagy.Erkölcsből még senki nem lakott jól.De tök mindegy is ragozni,abból a pénzből neked jár.Pasikám se dolgozott meg érte,ölébe hullt.Amugy mi van ha pont a kérdező adott rá neki pénzt azt a szerencsétlen szerencsés szelvényt kitöltse?Ha exed volt ilyen görényke ne sajnáld
2014. okt. 2. 05:16
 23/31 anonim ***** válasza:
28%

Attól függ, hogy lenne-e gyerekünk. Ha lenne, mindenképp perelnék.

Ha nem lenne, akkor hagynám a fenébe.

2014. okt. 2. 06:48
 24/31 anonim ***** válasza:
8%
Kedves 22-es. Én 24 éves vagyok és múlt hònapban költöztünk be az újonnan épìtett hitelmentes 70nm-es csalàdi hàzunkba a férjemmel....ugyanabban a 8 àltalànost igénylõ ( bàr több iskolànk van) raktàrban dolgozunk, szòbal fizet az csak meg kell talàlni ;)
2014. okt. 2. 11:36
 25/31 anonim ***** válasza:
A nyeremény tudtommal nem része a közös vagyonnak, hanem különvagyon. Innentől kezdve nincs értelme perelni. Ha egyáltalán van pénz, és tényleg úgy nyerte.
2014. okt. 2. 11:50
 26/31 anonim ***** válasza:
52%
Uh 22-es, te aztán tipikusan az a nő vagy, akivel soha nem kerülnék kapcsolatba.... Fogadjunk hogy ki tartott vagy és soha nem dolgoztál meg a pénzért :D
2014. okt. 2. 12:39
 27/31 anonim ***** válasza:
56%

Attól függ. Ha azért titkolta, mert amikor nyerte a pénzt, már rég elhidegültetek egymástól és tudtátok, hogy válás lesz a vége, akkor nem tartanám jogosnak a részedről.

Bár jogilag meg együtt voltatok, és csak Ti tudjátok, elhúzódott -e és igen, mennyire és miért húzódott el a különköltözés (válás).

Viszont, ha tudomásod szerint minden rendben volt köztetek, amikor nyerte pénzt, akkor simán beperelném. Nem a pénz miatt, hanem az én szememben erkölcstelen tette miatt (eltitkolás = hazugság).

2014. okt. 2. 13:04
 28/31 anonim ***** válasza:

Ha közöd lenne ahhoz a 35 M-hoz, akkor korábban is viszkethetett volna a markod.

Ha perelsz, még külsős szakértőt is bevonhatnak, hogy honnan az a sok adóhatóság előtt eltitkolt pénz. Sok sikert!

2014. okt. 2. 22:51
 29/31 anonim ***** válasza:
54%
Nem perelnék, mert külön kasszán tervezek lenni a leendő férjemmel, így jogilag semmi közöm nem lesz az ő pénzéhez. Persze biztos átkoznám magam, hogy a fene vinné el, így nem pottyanhat az ölembe több millió forint, de évekig tartó pereskedéshez sem lenne semmi kedvem egy olyan emberrel, akivel már elváltam és rég nem az életem része.
2014. okt. 4. 14:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Mi is kulon kasszán vagyunk, pedig kozos gyerek is van, eszembe se jutna perelni..
2014. okt. 4. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!