Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha kiderülne a válás után, hogy a férjed/feleséged többmillió forintot tartott egy titkos bankszámlán?
Figyelt kérdés
Perelnél a pénz feléért?2014. okt. 1. 20:01
11/31 A kérdező kommentje:
Konkrétan közel 35 millió forintról van szó.
2014. okt. 1. 20:29
12/31 anonim válasza:
Hááááát elméletileg perelnék.... de nem tudom, ha agresszív a pasi és nagyon zokon esne neki nem tudom vállalnám-e, hogy utána ne legyen nyugtom, vagy inkább a nyugalom.
13/31 anonim válasza:
Én is perelnék, amennyiben, nem bántalmazásért, fenyegetésekért váltam volna el. Itt elég sokan elsiklottak a tény fölött, hogy a kedves férj, ezt a pénzt eltitkolta. Tök mindegy, hogy pénzről van szó, az én házasságomban ne legyenek titkok, pláne ne ekkorák. Így hát életbe lépne, a "szemet szemért" elv. Ő sunnyogott, én perelek. Én legalább nem házasság alatt tenném...
14/31 anonim válasza:
nem, kivéve ha van gyerek, akkor esetleg megkérném, hogy a gyereknek nyisson egy számlát egy szép összeggel, amit majd ha felnőtt lesz, szabadon felhasználhat.
15/31 anonim válasza:
Nem csak a komment szekcióban vagyok állerkölcsös. Volt már, hogy mondtam le jelentős pénzekről, mert nem fogadta be a gyomrom a forrását. Lehet gondolni, hogy valójában mindenki kapzsi és képes lenne mások életét megkeseríteni, hogy pénzhez jusson, de én nem vagyok ilyen. Lehet baleknak nevezni, de nem érdekel, boldogabb vagyok az elveimmel, mint mások pénzével.
16/31 anonim válasza:
13. Azért mert valaki házas mért, ne lehetnének titkai? Tudtommal ez nem egy kölcsönös birtoklásáról szól. Ha így lenne nem létezne bizalom. Nem azért nem csalom meg a házas páromat, mert megtudná, hanem mert nem akarom és ő bízik benne hogy így van. "életbe lép a szemet szemért elv". Ez még az ókorban volt, túl lehetne már lépni rajta, mert nem megoldás. Amúgy meg logikai szempontból az lenne a büntetés, hogy előle is eltitkolnak pénzt.
17/31 A kérdező kommentje:
A volt férjem barátja kottyantotta el magát véletlenül, aztán megijedve nézett rám.
2014. okt. 1. 20:55
18/31 anonim válasza:
Istenem, itt aztán minnekiből kijon a pénzéhes k.... Oké, házasok voltatok, és? Lehet h már rég nem olyan volt a kapcsolat. Most adja egy olyan nőnek, akivel nem is jo? Szerintem tok folosleges perelni.
19/31 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de nekem nonszensz, hogy a házasságom alatt eltitkol egy ekkora dolgot. Mondjuk én nem is vagyok a külön kassza híve, ami az enyém, az az övé, és fordítva. Ha én nyernék a lottón, biztosan elmondanám életem párjának, és megbeszélnénk mit szeretne ő, mit én, és mennyit teszünk takarékba. Ez számomra így normális, és ritka aljas dolog, ha titokban eldugja, mint a kutya a csontot. Számomra ez nem épp a bizalom mintapéldája. ÉN perelném, de ez én vagyok, ettől még a kérdező is, meg te is dönthetsz másként, adott esetben. Nem tudom mit kell ezen lepontozni. :D
20/31 anonim válasza:
ha csúnyán váltunk volna el (megcsalás, vagy erőszak) akkor úgy beperelném mint a sz*r. de ha normálisan, akkor nem, végül is ő nyerte, az ő pénze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!