Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is elválnátok vagy a párom reagálta túl a dolgot?
Párom tavaly elvált a feleségétől mert az éjszakánként eljárt a barátnőjével a szomszéd településre. Hogy mi célból azt nem tudom.
A párom szerint a csaj megcsalta őt, a lány pesze tagad.
Ti mit reagáltatok volna? A megcsalás ugye nem bizonyított.
Csak a véleményetekre vagyok kiváncsi!
Érdeklődj utána a párodnak az ismerősöktől, mert lehet hogy valami paranoia betegsége van. Jó ha időben tudsz róla.
Szerintem utána kellett volna járnia. Még az is lehet hogy valami szektába járkáltak éjszakánként.
És mégis hova ment éjszakánként? Valahova csak ment.
Na ettől függ a reakció is.
Ha pl. egy évben párszor elment egy barátnőjével bulizni és éjszaka ért haza, az okés.
A velemenyem az, hogy miivel "jarkalt", itt nem egy esetrol van szo.
Velhetoen az elso eset(ek) utan a parod mar szova tette az exnek, hogy neki ez nem tetszik. Ex ennek ellenere folytatta a dolgot, hogy mit es hogyan valaszolt neki azt nem artana tudni.
De a dolog egyertelmu: ismetelten es szandekosan olyat tenni, amirol a masik fel mar kozolte hogy szamara nem fer bele, teljesen egyertelmu valook.
Hogy lehet titokban elmenni éjszakára? Nem éltek együtt?
De nem értem, te mit csodálkozol, ha egyszer ilyen titkos volt. Vagy te hogy reagálnál, ha a párod titokban elmászkálna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!