Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyiért elválnátok?
Figyelt kérdés
Rèszemről teljesen megszűnt a vágy a fèrjem irányába,de ez már olyan szinten van,h nem is esik jól,ha hozzámèr.Ő persze igènyelnè a szexet,tulajdonkèppen meg is kapja,de nekem abszolút nem jó.Próbáltam visszahozni a règi vágyat,de egyszerűen nem megy.Ès ennek egyenes következmènye lett,h mást viszont kìvánnèk...nem is kicsit.Viszont van egy gyerek,kizárólag miatta csinálom az egèszet tovább.Persze sok a feszültsèg ès a veszekedès is emiatt,ami csak mèg tovább ront a helyzeten.Mit tennètek ilyen helyzetben?Csak ezèrt felborìtanátok mindent?Amúgy a 30-as èveink elejèn járunk mindketten.2014. máj. 31. 18:54
1/39 anonim válasza:
2/39 A kérdező kommentje:
Bocs,de nem látom a hasonlóságot...nem volt kötelező válaszolni amúgy
2014. máj. 31. 19:01
3/39 anonim válasza:
Amennyiben tartósan fennáll ez az állapot,minden erőfeszítésetek ellenére,akkor el lehet gondolkodni egy kis különélésen.Ez alatt azt értem,hogy nem rögtön válni kell,de jó,ha pár hetet külön töltötök egymástól,ami alatt tisztázódhat benned,mit is akarsz,vagy akarsz-e még valamit a férjedtől.Ha már minden érzés meghalt benned,nyilván kár erőltetni,viszont az is lehet,hogy csak eltávolodtatok egymástól kicsit,ami még visszafordítható,ha elkezdtek újra hiányozni egymásnak.
4/39 anonim válasza:
Ha már a gyerek miatt csinálod, akkor a gyerek miatt lépj. Azt hiszed, neki jobb a veszekedés, hogy látja/érzi, a szülei nem szeretik egymást úgy, ahogy kéne? Nem buta, nem vak, és jobb neki a nyugalom, ha két szülője külön is, de szereti őt. Nincs értelme mártírkodni.
5/39 anonim válasza:
3-as, a néni válni akar, csak szeretné úgy beállítani, hogy ez nem az ő, hanem a férje hibája! Szánalmas próbálkozás!
6/39 anonim válasza:
sajnos rengeteg ember éli így az életét...
...a bökkenő ott van igazából, ha elválsz, a másik jobb lesz-e?
balkézről, szeretőként nem megoldható? mert otthon az "üres zacskó-tele has" esetében olyanmindegy...csak ne tudja meg.
7/39 A kérdező kommentje:
Már egy ève tart ez a dolog ès tènyleg csak a kicsi tart vissza...sok problèmánk volt előtte,tudom mi vezetett idáig,de úgy gondoltam,h a gyerek megèr minden áldozatot.Viszont mostanában lázadozok,h ennyi idősen akkor eláshatom magam nőkènt?Nyilván nem a szex a legfontosabb...de ahhoz mèg fiatalnak èrzem magam,h folyton szìnleljek...
2014. máj. 31. 19:05
8/39 anonim válasza:
Próbáld megkeresni a hibát hogy még is miért sikerült kiszeretned a férjedből...Vagy nem is szeretted sosem igazán?
Gyerek ott van,nos ha elváltok ez az ő lelki világát is fogja érinteni,de sajna szegénynek nincs beleszólása a dolgokba!
Mielőtt még válnál,előtte próbálkozzatok még egy picit!!!
9/39 anonim válasza:
És akit kívánnál,azzal hogy kerültél olyan közelségbe, hogy kialakuljon a vonzalom? Szerintem itt rontottad el...
Nem tudom hány éves a gyerkőc,de talán jobb lenne külön...
10/39 A kérdező kommentje:
Munkatárs...a sok együtt töltött idő...ès ez akkor törtènt,amikor a fèrjem èppen hónapokig nem volt kìváncsi rám,mert neki èppen lelki problèmái voltak...de persze nekem ezt meg kellett èrtenem.Azután amikor már beletörődtem ès nem erőltettem otthon a dolgot,akkor kerültem közelebb a másikhoz,ès a fèrjem is ekkortájt kapott èszbe,h elveszìthet...
2014. máj. 31. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!