Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én egy elvált apuka vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én egy elvált apuka vagyok. Most a fiam anyja azzal fenyegetőzik, hogy a jelenlegi hapsijával ki fog költözni külföldre és viszi magával a fiamat is. Ki mehet e az én beleegyezésem nélkül? Fiam 5éves. Gyerektartást fizetem és 2hetente nálam van.

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 20:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem viheti el legálisan az engedélyed nélkül. Ha megteszi, bűncselekményt követ el, amiért fel lehet őt jelenteni. Az már más kérdés, hogy a "törvény keze" meddig fog elérni...jogilag kizárt, hogy elvigye.
2010. jan. 20. 16:42
 22/33 anonim ***** válasza:
Utolsó megkérdezhetem, hogy ez milyen bűncselekmény?
2010. jan. 20. 18:28
 23/33 anonim ***** válasza:
Láthatási jog korlátozása, de akár a kiskorú veszélyeztetését is kimerítheti.
2010. jan. 20. 19:17
 24/33 anonim ***** válasza:
Az első nem bűncselekmény, a második pedig nem áll fent. Miért veszélyeztetné a gyereket, hogy külföldre viszi.
2010. jan. 20. 19:39
 25/33 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy korlátozza a láthatási jogot, kvázi a gyerek kapcsolattartását gátolja az apjával, hosszú távon akár ellene is "neveli", káros ha sokáig nem találkozik a gyerek az apjával.

Egy ügyes jogász simán bebizonyítja.

De amúgy most kötöszködsz? :0)

2010. jan. 20. 20:13
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak bíró a férjem, és szeretnénk az apukán segíteni, és tuodm, hogy te is. Én ezen az oldalon nem szoktam kötöszködni.:) Az a baj, hogy ez az ügy nem ilyen egyszerű, hogy itt lelehessen írni.
2010. jan. 21. 07:51
 27/33 anonim ***** válasza:
le lehessen írni
2010. jan. 21. 07:52
 28/33 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van. Morzsákat szórunk a nagy egészből.

Ha apuka jót akar, keressen egy jó ügyvédet és előzze meg a problémát. :0)

2010. jan. 21. 09:25
 29/33 anonim ***** válasza:
Azért annak örülök, hogy vannak ezen az oldalon normális, segítőkész emberek -mint te is- ezen az oldalon! :)
2010. jan. 21. 09:37
 30/33 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat. Gyerekelhelyezésről meg annyit, hogy sajnos nem sok esélyem lenne. Ha nem veszélyezteti az anyja a gyereket ha van fedél felette akkor nem fogják tőle elvenni. Szóval 0 esélye van. Hiába neveli ellenem, hiába teszi tönkre a kis lelkét ez nem ok arra, hogy elvegyék tőle. Másrészt vissza térve a külföldi kiköltözéshez. Előző hapsijával vidékre akart menni. -Bp en lakunk amúgy.- Hát nem költözőt el. Remélem most se fog.
2010. jan. 21. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!