Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Legszívesebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Legszívesebben elmondanám a környezettanulmány során, hogy majdnem mindent én fizetek, a párom nekünk se ad haza annyit, amennyit tudna, sőt azt sem, ami legalább az ő része lenne, pedig ő dolgozik, én vagyok gyeden két gyerekkel.

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a volt felesége gyermektartásdíj megemelését kéri havi 2 x 25000-re. Tudom, hogy ez nem túl sok, hiszen van egy majdnem 15 és egy majdnem 17 éves fiuk. Viszotn attól félek, ha ezt megítélik, még annyit sem fogok kapni tőle, amennyit eddig. Mindent nekem kell majd állnom, és hát van két ici-pici közös gyermekünk. Félek őt kirakni, pedig megtehetném, mert enyém az ingatlan, amiben lakunk. Kérlek benneteket, hogy most ne olyan válaszokkal gyertek, hogy milyen hülye vagyok, hogy hagyom, hogy így kihasználjanak. Ez legyen az én dolgom, hogy ez miért van így. Inkább segítsetek, hogy mégis mit mondjak a környezettanulmányon, hogy hogyan fizetjük a kiadásainkat? Mert ha azt mondom, hogy én fizetek szinte mindent, és erre megy el az egész gyed és családi pótlék (ez az igazság), akkor ebből az jön le, hogy van neki bőven, és megemelik a gyerektartási díjat. Akkor viszont még annyit sem fog hazaadni, mint eddig, és így is állandóan el vagyunk maradva a csekkekkel, stb. Ha viszont azt mondom, hogy persze, ő is fizet, stb. akkor ha később én pereskedem a párommal, akkor majd erre hivatkozhat, hogy hát én elismertem, hogy ő is rendesen hozzájárul a rezsihez, kajához.
2010. jan. 19. 18:02
1 2
 11/12 anonim válasza:

Így jár aki taktikázik és esetlegesen arra készül, hogy KÉSŐBB PERESKEDJEN :DDD

Döntsd el, hogy mit akarsz...

2010. júl. 23. 16:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Nem arra készülök, hogy pereskedjek.Egyébként már meg volt a környezettanulmány, és a kutyát nem érdekelték a kiadásaink. A bíróság úgy ítélt, hogy lehetőleg senki se fellebbezzen. Mellesleg kár, hogy nem értette meg senki, hogy nem a két másik gyerektől sajnálok bármit is, hanem a saját gyerekeimnek próbálom megadni az alapvető dolgokat. Sőt, amikor itt a másik két gyerek, akkor természetesen nekik is főzök, ha elmegyünk valahova abba is beszállok. De meg kell érteni szerintem azt is, ha választanom kell, hogy kit támogassak, akkor azok nyilván először a vér szerinti gyerekeim. Ha tehetősebb lennék tényleg nem érdekelne még az sem, ha luxusigényeik vannak, hiszen a gyerekeim is megkaphatnának mindent, amire szükségük van.
2010. júl. 24. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!