Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Legszívesebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Legszívesebben elmondanám a környezettanulmány során, hogy majdnem mindent én fizetek, a párom nekünk se ad haza annyit, amennyit tudna, sőt azt sem, ami legalább az ő része lenne, pedig ő dolgozik, én vagyok gyeden két gyerekkel.

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a volt felesége gyermektartásdíj megemelését kéri havi 2 x 25000-re. Tudom, hogy ez nem túl sok, hiszen van egy majdnem 15 és egy majdnem 17 éves fiuk. Viszotn attól félek, ha ezt megítélik, még annyit sem fogok kapni tőle, amennyit eddig. Mindent nekem kell majd állnom, és hát van két ici-pici közös gyermekünk. Félek őt kirakni, pedig megtehetném, mert enyém az ingatlan, amiben lakunk. Kérlek benneteket, hogy most ne olyan válaszokkal gyertek, hogy milyen hülye vagyok, hogy hagyom, hogy így kihasználjanak. Ez legyen az én dolgom, hogy ez miért van így. Inkább segítsetek, hogy mégis mit mondjak a környezettanulmányon, hogy hogyan fizetjük a kiadásainkat? Mert ha azt mondom, hogy én fizetek szinte mindent, és erre megy el az egész gyed és családi pótlék (ez az igazság), akkor ebből az jön le, hogy van neki bőven, és megemelik a gyerektartási díjat. Akkor viszont még annyit sem fog hazaadni, mint eddig, és így is állandóan el vagyunk maradva a csekkekkel, stb. Ha viszont azt mondom, hogy persze, ő is fizet, stb. akkor ha később én pereskedem a párommal, akkor majd erre hivatkozhat, hogy hát én elismertem, hogy ő is rendesen hozzájárul a rezsihez, kajához.
2010. jan. 19. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Na én ebben a másodpercben repíteném az úriembert, hogy a lába sem érné a földet. Meg sem várnám, hogy kijöjjön a környezettanulmányos. Mi a franc közöd van hozzá, ha nem ad haza semmit. Te neveled a két gyermeket a saját költségeden. Nehogy védd már ezt a senkiházit. Azt mond el annak az illetőnek, ami az igazság, nem ad haza semmit és kész!Így sem látsz pénzt, meg amúgy sem. Ne ess hazugságba miatta, csakis az igazat, az a legrendesebb út, mert mást nem érdemel, az eltartott here.
2010. jan. 19. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
77%

Leírtad, hogy nem akarod megoldani a helyzetet, és hogy ne is biztassunk erre, mert ez a "te dolgod". Ja, kérlek, akkor az is legyen a te dolgod, hogy kitaláld, mit mondasz majd a gyámügyeseknek...

Tudod, az embereknek csak akkor lehet segíteni, ha ők maguk ezt akarják. Mivel te nem is akarsz megoldást találni, valószínűleg egyetlen válasz sem lesz hasznos számodra.

2010. jan. 19. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is csak az iagazat mond, mert különben te fizethetsz rá a legjobban.

A másik, hogy ha fontosnak tartod a gyerekeid jövöjét, akkor hagyd ott ezt az embert (mint irtad, a te házadban éltek, tehát nem lenne gond, hogy hol lakjatok), kérnéd te is a neked járó gyerektartást, és mindenki jobban járna, kivéve a férjedet, viszont igy neki kellene vállalni a felelöséget a gyerekei után. Tudom, ezt nem kérdezted, de ez a véleményem.

2010. jan. 19. 18:42
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Az exneje legalàbb szivatja,te meg tartsd el abbol,amit a gyerekek utàn kapsz.Vajon meg van mindenuk azoknak a piciknek.Hogyan lehetnek nok ennyire ostobàk.Legyen csak tovàbbra is a te dolgod,hogy mit mondasz,még hazudni is képes lennél egy kihasznàlonak!
2010. jan. 19. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
18:42-vel értek egyet.
2010. jan. 19. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért félsz kirakni?

Ez csak roszabb lesz.

Ha hazudsz,magadnak teszel rosszat,meg a gyermekeidnek.

2010. jan. 19. 19:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Te anya vagy! Két kicsi édesanyja. Az a dolgod, hogy állj ki a gyerekeid érdekeiért. Most nem ezt teszed. Te sem teljesíted a dolgod, ahogy a párod sem. Mi lesz ezekkel a gyerekekkel? A párod volt felesége legalább kiáll a saját gyereke érdekeiért. Vegyél példát tőle. Minél hamarabb, annál jobb.
2010. jan. 19. 20:36
 8/12 anonim ***** válasza:
*gyerekei
2010. jan. 19. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:

az utolsó mondat különösen megfogott. ha már előre ilyeneken görcsölsz, akkor miért vagy vele???

nem a gyereked, h el kelljen tartanod.

ha nem tudja eltartani a családját, akkor nem kell neki család. kalap, kabát, aztán mehet amerre akar. ennyi.

2010. jan. 19. 23:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, egy kicsit félreérthetően fogalmaztam. Az, hogy majdnem mindent én fizetek, az most egy átmeneti állapot. Nekem inkább azzal van a bajom, hogy amikor megtehette volna, hogy erre az időszakra, ami előreláthatólag kemény lesz nem tett félre. Persze nem mentegetni akarom, de nem egészen arról van szó, hogy leszar minket. Egyszerűen nem tud pénzzel bánni. Nem rosszindulatból, hanem azért mert nem volt ezt kitől megtanulja. " a nők annyira ostobák tudnak lenni" Erre csak azt tudom mondani, hogy könnyű pálcát törni mások felett. Nagyon sok szempont van, amikor egy nő, és most elsősorban anya egy ilyen helyzetben dönt. Nemcsak az, hogy mennyit ad haza a párja. És szintén csak azért, hogy lássátok, nem feltétlenül arról van szó, hogy micsoda semmiházi a párom leírnám, hogy itthon elvégez munkákat az én ingatlanomom, tehát nem panaszkodni akartam, hanem az a bajom, hogy szeretném, ha egy kicsit kiegyenlítettebb lenne a mi közös gyermekeinkhez a hozzájárulás, mert akárhogy is nézem, de én fizetek többet összességében. Ami a másik anyukát illeti én nem akarom őt bántani, és meg is értem, hogy elindította ezt a pert, de azt is tudom, hogy nálunk a dilemma abból fakad, hogy egy hónapban elég-e egy új nike cipő a gyereknek, vagy vegyünk-e kettőt, míg nálunk abból áll, hogy hány hónapos késedelemmel fizetjük be mondjuk a gázszámlát. Bocsánat, hogy az én pontatlan megfogalmazásom miatt feleslegesen elszabadultak az indulatok.
2010. jan. 22. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!