Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Legszívesebben elmondanám a környezettanulmány során, hogy majdnem mindent én fizetek, a párom nekünk se ad haza annyit, amennyit tudna, sőt azt sem, ami legalább az ő része lenne, pedig ő dolgozik, én vagyok gyeden két gyerekkel.
Leírtad, hogy nem akarod megoldani a helyzetet, és hogy ne is biztassunk erre, mert ez a "te dolgod". Ja, kérlek, akkor az is legyen a te dolgod, hogy kitaláld, mit mondasz majd a gyámügyeseknek...
Tudod, az embereknek csak akkor lehet segíteni, ha ők maguk ezt akarják. Mivel te nem is akarsz megoldást találni, valószínűleg egyetlen válasz sem lesz hasznos számodra.
Elöször is csak az iagazat mond, mert különben te fizethetsz rá a legjobban.
A másik, hogy ha fontosnak tartod a gyerekeid jövöjét, akkor hagyd ott ezt az embert (mint irtad, a te házadban éltek, tehát nem lenne gond, hogy hol lakjatok), kérnéd te is a neked járó gyerektartást, és mindenki jobban járna, kivéve a férjedet, viszont igy neki kellene vállalni a felelöséget a gyerekei után. Tudom, ezt nem kérdezted, de ez a véleményem.
Miért félsz kirakni?
Ez csak roszabb lesz.
Ha hazudsz,magadnak teszel rosszat,meg a gyermekeidnek.
az utolsó mondat különösen megfogott. ha már előre ilyeneken görcsölsz, akkor miért vagy vele???
nem a gyereked, h el kelljen tartanod.
ha nem tudja eltartani a családját, akkor nem kell neki család. kalap, kabát, aztán mehet amerre akar. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!