Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül nevelem két fiamat, a volt párom kiment az újdonsült férjével külföldre dolgozni. A kapcsolattartás korlátlan, jön haza szabadságra és két hétre el akarja vinni a fiúkat teljes költöztetéssel, amibe én nem szeretnék beleegyezni. Mit tegyek?
mennyi idősek fiúk?
miért neked itélték őket?
mennyire messze lennének a 2 hétig?
gyereket is megkellene kérdezni ha mar 5 év felettiek.
Nekem kicsít úgy tünik hogy neked fáj hogy az exed kint van az új férjével.
Amúgy én soha nem hagynám a lányomat a férjemre, tuti jönne velem.
Annak mindig nyomós oka van ha a biróság a férfinak itéli a gyerekeket...
túl jó anya nem lehet ha képes más országba menni,itthagyni a gyerekeit ugy hogy naponta láthatná őket...én se örülnék ha 2 hétre vele lennének
A korlátlan láthatás azt is jelenti,hogy akár hosszabb időre is elviheti a gyerekeket. Talán kérdezd meg a bírósági panasznapon,hogy megtagadhatod-e ezt?
Ami aggasztó lehet,hogy esetleg nem hozza vissza őket. Akkor viszont elég bajban lesztek.
Mindenképpen érdeklődj hivatalosan utána.
nem vagyok jogász, de én úgy tudom, hogy a kapcsolattartás azt jelenti, hogy láthatja, látogathatja, beszélhet vele stb. ahhoz, hogy (a te akaratod ellenére) elvihesse, felügyeleti jog kell.
a helyedben mindenképpen megkérdeznék erről valaki biztosan hozzáértőt, pl. elmehetsz bírosági panasznapra, ott adnak ingyen felvilágosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!