Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek tönkreteheti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tönkreteheti a kapcsolatot, ha a párotok anyukája nagyon beteg, es ez miatt szinte nem is szeretkeztek? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon sajnálom ami anyosommal törtenik,de a parom annyira ezzel foglalkozik,hogy teljesen elhidegültünk egymástól.Már minden apró dolgon veszekszünk,es szinte nincs együttlet.A parom szinte minden nap kap valami rossz hirt az anyja állapotáról es olyankor magába zuhan.En vigasztalom es tamogatom a bánatában,de már kezdek ebbe belefáradni lelkileg.Teljesen kimerültem az állandó szomorúságtól.Ez az állapot 2012 októbere óta tart.Teljesen felörölte a kapcsolatunkat ez a szomorú dolog,de nem akarom ,hogy vége legyen,mert szeretem a páromat,de magamat is szeretem,és vágyom már arra is,hogy velem legyen testileg és lelkileg is,és nem csak a támasza akarok lenni,hanem a szerelme akit kíván.
2014. szept. 13. 00:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érthető a párod viselkedése, aki kötődik a szeretteihez azt megviselik az ilyen dolgok, én is átéltem ezt, kb. a szex volt az utolsó gondolatom abban az időszakban.

Viszont én azt javasolnám forduljon szakemberhez a párod, van aki fel tudja dolgozni az őt ért megrázkódtatásokat van aki nem, adott esetben a párja is kevés támaszt nyújt neki.

2014. szept. 13. 21:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A párom édesanyja a napokban elment tőlünk.Most már végigcsinálom ezt,és reménykedem visszatér az élet a családunkba.A gyerekünknek is fontos,hogy példát mutassunk,hogy jóban-rosszban együtt vagyunk.Gyászolunk,de ez valahogy könnyebb mint amikor láttuk szenvedni a fájdalmában szegény anyósomat.Minden alkalommal amikor a kórházba mentünk,minden nappal rosszabbodott az állapota.Magatehetetlenné vált szegény.Azért könnyebb,mert tudjuk most már nem fáj neki semmi.Nyugodjon békében.
2014. nov. 7. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!