Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy lehet feldolgozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni a házasság végét?

Figyelt kérdés
A férjem megváltozott, már nem az az ember, akihez férjhez mentem. Már nem érdeklődik irántam és el akar válni. Én sem szeretem már azt az embert, akivé vált, mégis nagyon fáj és nem tudom, hogyan lehet túljutni a házasság végén! :( Teljesen össze vagyok törve lelkileg és élni sincs erőm. :(
2014. szept. 12. 21:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes amit érzel. Az elmúlás mindig fájdalommal jár együtt. Arra gondolj, hogy nem véletlenül lett vége, valószínűleg vár még mindkettőtökre valami ebben az életben, csak már nem egymás oldalán. Próbáld meg lezárni és érd el azt, hogy pozitívan, jó emlékekkel gondolj vissza az együtt töltött időre.

Foglald le magadat. Ha nincsenek barátaid akkor szerezz. Válasz magadnak sportot és hobbit amit rendszeresen űzöl, általa találkozol új emberekkel és szerzel magadnak barátokat. Szépen lassan be fog indulni az új életed csak merj nyitni az új dolgok és új emberek felé.

2014. szept. 13. 13:31
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! 8-as és 9-es válaszoló! Nagyon jól leírtátok, amit érzek, illetve egyet értek veletek nagyon!

Amúgy, két gyerekünk van, így se hobbira, se hasonlókra nincs időm. :( A munka van és kész, csak az ottani emberekkel tudok szót váltani.

2014. szept. 13. 17:28
 13/23 anonim válasza:
Tiszta szívemből sajnállak, valahogy nem lehetne még megmenteni ezt a házasságot?
2014. szept. 16. 20:06
 14/23 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen nem a pasi hiányától, hanem az egyedülléttől félsz. Ezen csak te tudsz változtatni. Sok nő csak úgy tudja elképzelni magát, hogy valakinek a kolonca lesz, mintha egyedül nem is lehetne irigylésre méltó és kellemes élete.

Ők ugyanezt csinálják végig, mint Te. Érdemes nézegetni az ilyen csajokat, ha már kigyógyultál. Ijesztőek lesznek.

2014. szept. 21. 12:18
 15/23 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nincs igazad! A szeretett férfi elvesztése fáj. Nem félek az egyedülléttől.
2014. szept. 22. 11:22
 16/23 anonim válasza:
De az én kérdésemet(12.) nem kommenteled meg?
2014. szept. 22. 13:55
 17/23 A kérdező kommentje:
12-es én voltam. :) Mi a kérdés? Bocsi.
2014. szept. 22. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
Nem vesztetted el. Maximum akkor lehetne elvesztésről beszélni, ha elütötte volna a villamos. Egyszerűen ember, ami változik. Ezt nem vetted figyelembe, amikor hozzá mentél. Van ilyen.
2014. szept. 22. 21:22
 19/23 A kérdező kommentje:
Hozzámentem egy férfihoz, aki megváltozott. Megszűnt az lenni, akihez hozzámentem. Ergo elvesztettem azt a férfit, akibe beleszerettem, akit imádtam! :(
2014. szept. 23. 09:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy most nem egyszerű, de próbálj meg magaddal és a gyerekeiddel foglalkozni, időnként próbáld nagyszülőkre vagy az apjukra vagy babysitterre bízni őket és próbálj kikapcsolódni. Akár csak egy fodrász egy kozmetikus egy mozi vagy bármi, amivel egy kicsit kilépsz az apátiából. Én is elváltam 7,5 éve. Nekünk már korábban tönkrement a házasságunk, de különböző okok miatt még nem tudtam elköltözni onnan (gyerek nem volt). Nekem az az időszak volt nagyon rossz, amikor még ott éltem a férjemék házában, de már csak lakótársként. Én igyekeztem magamra figyelni, a vallás is sokat segített annak ellenére, hogy nem vagyok mélyen vallásos, sosem foglalkoztam előtte ezzel a témával. De ez önbizalmat adott és nem voltam tőle boldogtalan. Aztán azt kezdtem észrevenni magamon, hogy a problémák ellenére boldog vagyok. Nekem az elfogadásban nagyon sokat segített az, hogy megértettem, mindennek oka van, így a válásomnak is volt, annak úgy kellett valamiért történnie. Még akkor is, ha ezt akkor pillanatnyilag nem látja az ember. És tényleg így van, ugyanis ha akkor együtt maradok a volt férjemmel, akkor nem ismerkedek meg a második férjemmel, akivel azóta már 6 éves házasok vagyunk és boldog családként élünk. Született egy kislányunk is és én mindig vágytam arra, hogy gyerekem legyen. A volt férjem pedig nem akart gyereket sem. Tehát ha vele maradok, akkor jó eséllyel gyerek nélkül éltünk volna. Szóval próbálj meg kizökkenni a boldogtalanságból és nyitni a világ felé. Nehéz, de lehetséges!
2014. szept. 26. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!