Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te meg tudtál bocsájtani a párodnak, aki megcsalt és elhagyott egy kisgyerekkel, ha?
Hát figyelj, nekem van 2 pici gyerekem a volt barátnőmtől, együtt élünk. Mielőtt kiderült holna, higy terhes, megcsaltam többször, mindig hazudtam neki. Aztán szakítottam vele. Később elmondta, hogy terhes, én pedig azt neki, hogy meleg vagyok.
Hát igen, voltak problémák. De a gyerekek közösek, így elviseljük egymást, együtt élünk négyen, én ismerem a barátját, ő is az enyémet.
Eleinte kínos volt, mert ezzel a fiúval csaltam meg. Nem is akart összeköltözni emiatt. De már nincsen gond, elfogadjuk a másik érzéseit, és próbáljuk boldog családban nevelni a gyerekeket.
Nehéz, persze az, hogy elhagyott a gyerekkel, nem szép dolog. De ismerned kell az ő érzéseit ahhoz, hogy ítélkezz.
Én is egy undorító alaknak éreztem magam, amikor megcsaltam a volt barátnőmet, viszont össze voltam zavarodva, nem nagyon értettem a helyzetet, utáltam magam amiatt, hogy meleg vagyok.
Szerintem üljetek le beszélni.
Tudom nincs sok élet tapasztalatom, de a beszéd csodákra képes.
Sok szerencsét!
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!