Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te meg tudtál bocsájtani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te meg tudtál bocsájtani a párodnak, aki megcsalt és elhagyott egy kisgyerekkel, ha?

Figyelt kérdés
A gyereket szereti, és szerinte le kellene nyelnem ezt a békát, és tűrnöm kellene, hogy állandoan felbukkan az életemben, a gyerek miatt. Azt mondja, hogy elhiszi, hogy nekem könnyebb lenne elviselni a szakítást, ha nem kéne találkoznom vele, de muszáj a gyereket néznem, aki viszont szereti az apját. Azt nem értem, hogy ehhez miért kell velem is állandoan összefutni. Ilyenkor nem is igazán beszélgetünk, látszik rajta, hogy tényleg nem akar már tőlem semmit, szerintem egyszerűen csak így kényelmes neki. Ti felül tudtatok emelkedni a sérelmeiteken és a fájdalmatokon, azért, hogy cserébe zökkenőmentesebb legyen a gyereketeknek az átállás az új élethelyzetre? Én nem érzem magam elég erősnek ehhez.
2014. szept. 8. 21:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, nekem van 2 pici gyerekem a volt barátnőmtől, együtt élünk. Mielőtt kiderült holna, higy terhes, megcsaltam többször, mindig hazudtam neki. Aztán szakítottam vele. Később elmondta, hogy terhes, én pedig azt neki, hogy meleg vagyok.

Hát igen, voltak problémák. De a gyerekek közösek, így elviseljük egymást, együtt élünk négyen, én ismerem a barátját, ő is az enyémet.

Eleinte kínos volt, mert ezzel a fiúval csaltam meg. Nem is akart összeköltözni emiatt. De már nincsen gond, elfogadjuk a másik érzéseit, és próbáljuk boldog családban nevelni a gyerekeket.

Nehéz, persze az, hogy elhagyott a gyerekkel, nem szép dolog. De ismerned kell az ő érzéseit ahhoz, hogy ítélkezz.

Én is egy undorító alaknak éreztem magam, amikor megcsaltam a volt barátnőmet, viszont össze voltam zavarodva, nem nagyon értettem a helyzetet, utáltam magam amiatt, hogy meleg vagyok.

Szerintem üljetek le beszélni.

Tudom nincs sok élet tapasztalatom, de a beszéd csodákra képes.

Sok szerencsét!

19f

2014. szept. 11. 22:43
 22/22 anonim ***** válasza:
az én ismerősömnek is van két gyereke, az asszony kidobta őt megcsalás miatt, srác úgy érzi, hogy nagyon szerette és szereti is a mai napig, de még mindig tartja a kapcsolatot a szertővel, nincsenek együtt, de csak mert a körülmények olyanok(mesze kerültek egymástól)szóval tuti, h megint csalná, így leglább az asszony emelt fővel távozott
2014. szept. 12. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!