Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te meg tudtál bocsájtani a párodnak, aki megcsalt és
elhagyott egy kisgyerekkel, ha?
Figyelt kérdés
A gyereket szereti, és szerinte le kellene nyelnem ezt a békát, és tűrnöm kellene, hogy állandoan felbukkan az életemben, a gyerek miatt. Azt mondja, hogy elhiszi, hogy nekem könnyebb lenne elviselni a szakítást, ha nem kéne találkoznom vele, de muszáj a gyereket néznem, aki viszont szereti az apját. Azt nem értem, hogy ehhez miért kell velem is állandoan összefutni. Ilyenkor nem is igazán beszélgetünk, látszik rajta, hogy tényleg nem akar már tőlem semmit, szerintem egyszerűen csak így kényelmes neki. Ti felül tudtatok emelkedni a sérelmeiteken és a fájdalmatokon, azért, hogy cserébe zökkenőmentesebb legyen a gyereketeknek az átállás az új élethelyzetre? Én nem érzem magam elég erősnek ehhez.
Nem akar visszajönni!! Inkább annyira közömbös vagyok neki, hogy nem zavarja az sem ha ott vagyok, az sem, ha nem, de kényelmesebb neki, ha én adom át a gyereket láthatáskor. Nem töltünk időt együtt, nem együtt vigyázunk a gyerekre ilyenkor! Azt nem értem, hogy miért nem lehet ezt a kis találkozást is kiküszöbölni, hogy gyorsabban túl legyek raja?
2014. szept. 8. 22:00
12/22 anonim válasza:
Igaza van a 8-asnak, visszaakarja magát hízelegni.Lehet koppant egy nagyot. Egy szavát se hidd el.
2014. szept. 8. 22:01
13/22 anonim válasza:
Van annyi idős a gyerek, hogy egyedül menjen láthatásra?
2014. szept. 8. 22:01
14/22 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos, de a rokonom is át tudná adni neki. Nem értem, hogy miért csinálja ezt velem. Nem akar tőlem semmit, teljesen szerelmes egy másik nőbe.
2014. szept. 8. 22:04
15/22 anonim válasza:
Akkor propagálni akarja a boldogságát előtted?
Ha megoldható, kérd meg a nagyszülőket, rokonokat, hogy segítsenek lebonyolítani a "gyerekátadást". Neked az a legjobb, ha minél kevesebbet látod és idővel elkezdesz nyitni más felé.
2014. szept. 8. 22:11
16/22 anonim válasza:
Van egy ismerősöm aki úgy oldja meg a láthatásokat, hogy már kb. 2 éve nem találkozott a volt férjével.
Egyszer sem beszéltek telefonon sem, csak e-mailben hajlandó kapcsolatot vele tartani. Bizonyára okkal!
Minden alkalommal a nagyszülők papa, mama felváltva adják át a gyerekeket a bejárati ajtó előtt, ellátva az instrukciókkal. Ami néhány tőmondatból áll, csevegés kizárva.
Ezt csak nagy nagy türelemmel, és következetesen lehet véghez vinni. A veszekedés ily módon teljesen kizárva. Ha a szüleid testvéred segítenek ebben, nincsen az a bíróság, ki beleköt az "átadás" módjába.
2014. szept. 8. 22:11
17/22 anonim válasza:
Már miért ne lehetne kiküszöbölni? Ha nem akarsz vele találkozni, hát ne találkozz, adja át a gyereket más. Ha egyébként más módon tájékoztatod, nem köthet bele senki.
2014. szept. 8. 22:17
18/22 anonim válasza:
Nem kell megbocsátani, nem is kért bocsánatot, nem is akar tőled semmit.
Azt kérdezed, "miért csinálja ezt velem" nem csinál veled semmit, a kicsivel akar találkozni.
A ti kettőtök kapcsolatának vége van már.
2014. szept. 9. 06:04
19/22 anonim válasza:
Legyen már benned annyi büszkeség, hogy nem mutatod előtte, hogy még szereted! Egy idő után pedig már nem is fogod, nem is érdemli meg. Bunkó.
2014. szept. 9. 07:02
20/22 anonim válasza:
19-es üzenet!
Ugye milyen jól esik neked látatlanul a bajba jutott segítséget kérő embertársadat lebunkózni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!