Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnám átmenteni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám átmenteni ezt a kapcsolatot, egyáltalán lehet-e?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. 2 éve járok a pasimmal, aki 14 évvel idősebb családos ember. Igazából nagyon nehezen és gátlásokkal (erkölcsi) mentem bele ebbe a kapcsolatba, de aztán utat engedtem az érzelmeimnek. Teltek a hónapok, aztán összejöttünk. Kiteljesedtünk. Bár nem a szex volt a domináns elem a kapcsolatunkban, a lelkizések, a szeretet, közös vonásaink, és sok színes program kötött össze minket. Hullámzó volt a kapcsolatunk, de az utóbbi időben azt vettem észre inkább ő szeret jobban, ő akar mindenáron velem lenni, kezdeményezni a szexet is, de én már nem is kívánom. Bízni sem bízom benne, a kapcsolatunk előtti életéről mondottak alapján nem. Valójában sosem bíztam meg vakon benne. Emberileg nagyon mélyen kötödőm hozzá, nagyon jól megértjük egymást szavak nélkül is. Nagyon bennsőséges a kapcsolatunk és mindig számíthatunk egymásra, de én már nem akarok többet bújkálni, és mostanra hatalmas lelkiismeretfurdalásom van. Jóformán mindenki elől titkolva van ez a kapcsolat, a családom és a barátaim elől is. Napi kapcsolatban vagyunk, és nehéz lenne az elválás tudom. Mit csináljak? Én a szünetre gondoltam pár hónaposra, hogy el döntsem mi legyen. De néha azt érzem ezt az egészet örökre be kell fejeznem vele, mert bekattanok. Lehetünk barátok, vagy hagyjam ott éljem az életem, és ismerjek meg új embereket?
2010. jan. 17. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem általánosítani szeretnék, de az ilyen családos férfiak zöme gyáva, gerinctelen ember. Miért? Mert arra nincs ereje, hogy megmondja a feleségének, hogy ez így nem oké, a válás könnyebbé tenne mindent; viszont (bocsi) a szeretőjét is sakkban tartja és próbálja magához kötni, olyan átlátszó dolgokkal, hogy " a feleségemmel már nem értjük meg egymást" "csak a ygerek miatt vagyunk már együtt" stb. Itt nincs mit tenni, jól írod/látod. Lépj ki és ismerj meg új embereket! Nem ő az egyetlen, akivel bensőséges (pár)kapcsolatod lehet!!
2010. jan. 17. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret és ennyire ragaszkodik akkor nem lehet megoldás a számára hogy te légy a másik "új" családja?!
2010. jan. 17. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak vigyázz, mert kutyából nem lesz szalonna.
2010. jan. 17. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Sürgősen lezárnám ezt a kapcsolatot, és nem barátkoznék! Semmiképpen nem lenne jó vége a dolognak, biztos, hogy újra és újra próbálkpzna a pasi.

2. Nem bízol benne, tehát nem lenne megfelelő barátnak se. (Azt viszont nem értem, hogy "Nagyon bennsőséges a kapcsolatunk és mindig számíthatunk egymásra", mert a két kijelentés kizárja egymást. Ha nem bízol benne, hogy számíthatsz mindenben rá?)

3. Fiatal lány vagy, akinek most kell átélnie a szerelmet, a legszebb, legtisztább érzéseket és ezt bújkálva, egy másik embert (feleség) becsapva nem lehet! Tudnia kéne ezt a barátodnak, elég idős hozzá, ezért én inkább kihasználásnak gondolom a kapcsolatotokat a részéről. Persze, biztosan jó a szövege, behízelgő a modora, ért a nők nyelvén, te meg fiatal és tapasztalatlan vagy ilyen téren. Hagyd a csudába.

2010. jan. 17. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Te sem vagy különb,mint a párod.Tisztességes nő nem lesz egy családos ember szeretője! Hova tetted az önérzeted,amikor belementél a bújkálásba?Ha valóban szeretne téged,és annyira megértitek egymást,akkor már rég elvált volna,és veled alapítana új családot.Okkal van lelkiismeretfurdalásod,és jobban teszed,ha kilépsz ebből a kapcsolatból.
2010. jan. 17. 17:39
 6/10 anonim válasza:
58%

A 17:39-esnek.

Neked nem volt még olyan kapcsolatod?? Miért tisztességtelen, nem Ő kérte a pasit, hogy vele legyen,hanem a pasi őt! A feleség meg elég buta,ha nem veszi észre a férj kimaradozását!

Én hamar véget vetettem a dolognak, neki se jó, de Te csak őrlődni fogsz.. Keress olyat, aki Téged,és csakis Téged akar.

2010. jan. 17. 17:51
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
17.39. vagyok.Soha nem volt nős emberrel semmilyen kapcsolatom.Ha közeledett hozzám esetleg,amint megtudtam,hogy nős vagy barátnője van,megszakítottam vele minden kapcsolatot.Önfegyelem is van a világon.
2010. jan. 17. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Hagyd ott. Itt már nem segít az, hogy ha esetleg elhagyja érted a családját, hiszen te írtad: "én már nem is kívánom. Bízni sem bízom benne"

Ha csak téged akarna, ezek az érzéseid valószínüleg nem változnának akkor sem, csak ott lenne a lelkiismeretfurdalásod, hogy miattad hagyta el a családját, így vele kell maradnod. Sok-sok boldogtalan évet "nyernél" csak evvel.

Hagyd el, tudom, hogy nagyon nehéz.

Én most léptem ki egy 3 éve tartó kapcsolatból, és borzasztó. Nem is gondoltam, hogy ennyire rossz lesz. De tudom, hogy meg kellett tennem, nem volt, nincs más választásom. Kívánok neked is sok erőt, és kitartást hozzá!

2010. jan. 17. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Aki nős emberrel tart kapcsolatot, sosem lesz nyugodt az élete.Azt írod hogy a lelki kapcsolatotok jó ,és mégsem bízol benne ,valahogy üti a két dolog egymást.

Talán mégsem jó a lelki kapcsolatod.Ha egy férfi ilyen dolgokat tud művelni, hogy szeretőt tart,az nem lelki partner hanem egy szélhámos.Ne érezd kellemetlenül hogy elhagyd, mert most vagy kellemetlen helyzetben vele.

2010. jan. 28. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nos,szeretni könnyű,de mit gondolsz hová tart a ti kapcsolatotok?Van így jövője? Ha egyszer megcsalja a feleségét,gondolod idővel nem ismétlődik meg nála,csak most téged fog megcsalni?Aki házasságot köt azt egy életre köti,hiába válás,veszekedés,az egész életére nyomot hagy,sőt!!!lehetséges hogy gyermekei is vannak? Nagyon mélyre láthattál benne hogy meg tudtad szeretni,vagy csak mutatja neked a szépet,mert odahaza nem jut szexhez....mit szólnál egy facér okos fiatal emberhez aki valahol csak rád vár,és egyátalán nem szerepel az erkölcsi érték rendjébenm a megcsalás?
2010. jan. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!