Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált anyukák! Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált anyukák! Ti hogy reagálnátok, ha első találkozás után az 5 éves gyermeketek mamaként emlegetné az édesapja új barátnőjének anyukáját?

Figyelt kérdés

Örülnétek, hogy elfogadta az a család is a gyermeketeket, s szeretettel közelednek felé vagy ki lennétek akadva, hiszen vérségi kötelék nincs, valójában nem a nagymamája stb-stb? Szóvá tennétek a volt férjnek?

Állítólag annyit mondtak a gyereknek, hogy most már neki is a nagymamája a "mama". Nincs még egy éve, hogy együtt van a volt férj az új párjával.

2014. aug. 28. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj hogy így hívja, valószínűleg nagyon jó a kapcsolatuk és ez az oka. Válás után jó ha mindkét fél tudomásul veszi, hogy csak ők ketten váltak el, a gyerektől egyikük sem, tehát mindkettőjük életében fontos szerepet kap a gyerek, illetve mindkettőjük életének új szereplőivel is fontos családi kapcsolatot fog kialakítani. Szerintem még jó is ha jó a kapcsolat és inkább úgy fogja fel a gyerek, hogy van pótanya és pótapa, és nem csak kettő hanem három vagy négy mama és/vagy papa minthogy azon siránkozna hogy anya és apa már nincs együtt. Így jobb a gyereknek, hidd el.
2014. aug. 29. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokat agyaltam, hogy mit gondolnék. (elvált anyuka vagyok öt éves kislánnyal).

Első gondolatom az volt, hogy örülnék, mert ez azt jelenti a szememben, hogy az új nő, illetve annak édesanyja elfogadta a gyerekem.

Viszont ha a kapcsolat esetleg nem tartós, az eltűnő-feltűnő új nagymama szomorúságot is okozhat a gyereknek.

Szóval ez csak akkor szerencsés, ha az édesapa az új párjával hosszú távon együtt marad.

2014. aug. 29. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!