Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mit is tehetnék, vagy mit nem kéne. Segítene valaki? Bővebben lennt.
A helyzet a következő:
Anyukám és apukám már a nyár eleje óta nincs jóba,folyamatosan veszekedtek,meg ilyesmik,de én csak kb.egy hónapja tudtam meg,hogy miért. A legjobb barátnőm apukájának "megtetszett" az anyukám, és ezért elkezdett udvarolni neki. Az anyám meg viszonozta, ezért volt a veszekedéseik egy része. Én,és a barátnőm július közepe óta nem láttuk egymást, de kb.két hete újra kapcsolatba léptem vele. Megírta,hogy az ő szülei ősztől válni fognak. Mostanában az apa nagyon kedves anyával,virágot rendelt neki,egyik nap megkívánta a gyrost,holnap meg az volt az ebéd. Múlt héten egy hétig lenn voltunk a nyaralónkba,aztán összevesztek,és anya tegnapelőtt visszajött a házunkba. Aztán tegnap felhívta apát,hogy nagyon hiányzunk,erre mi meglepetésből feljöttünk. Azt hittem, hogy örül,de mondta,hogy akkor ő lemegy a nyaralónkba,mert most pár napig gondolkoznia kell. Azt akarta,hogy menjek,vele,de én azt mondtam,hogyha az apával nem akar lenni,velem se akarjon. Késő délután kaptam egy üzenetet a barátnőmtől,hogy az anyukám még mindig olyanokat írogat az apukájának,hogy szereti,meg hiányzik. Az apukája meg visszaír neki. Este az anyám megkérdezte,hogy mi a bajom,hogy tudja,miért vagyunk rosszban. Megmutattam neki a barátnőm üzenetét. Aztán kb.egy óra múlva bejött a szobámba. Azt mondta,hogy ez az ő magánügye,és hogy a barátnőm apukája udvarol neki. Mondtam neki,hogy ő meg visszaír,erre bólintott. Azt mondta,hogy ez az ő döntése,és ha lehet,ne mondjam el a testvéreimnek (9,12 évesek).
Az apukámnak elmondjam szerijtetek? Mit tegyek?
Szomorú dolog, hogy a szüleitek úgy viselkednek mint a kiskamaszok.Főleg a barátaitok szüleivel. Ez az legyen Ő problémájuk. Legalább neked legyen több az eszed, és nem folysz ebbe bele.
Ha anyukád változtatni szeretne mert nem él jól, akkor majd apukáddal megbeszélik. Te ne kavarj ebbe bele, ha rosszul alakul az életük, nehogy téged tegyen bárki is felelőssé, hogy beleavatkoztál.
Mindennek eljön az ideje, minden megoldódik, a maga nem neked kell kiugrasztani a nyulat a bokorból.A testvéreidet inkább kíméljed. Apukádat se féltsd, foglalkozz inkába a barátaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!