Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? (többi lennt)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? (többi lennt)

Figyelt kérdés

1 hónapja szerelmes vagyok egy lányba.Egy suliba járunk csak ő egy évvel idősebb.Amikor szemébe néztem,úgy nézett rám,mintha gyilkos lennék.Pedig facen mindennap beszélgettünk.Elmondtam neki,hogy szeretem.Ő nem mondott semmi olyan,hogy "igen" vagy "nem".

De valószínűleg nem...de én teljesen kivagyok....

Szerintetek mit tegyek?

2014. ápr. 2. 18:19
 1/8 Bettyh.20 válasza:
Először is miről beszéltek mindennap ? :D
2014. ápr. 2. 18:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Mindenről
2014. ápr. 2. 18:24
 3/8 Bettyh.20 válasza:
és hány éves a lány ? :)
2014. ápr. 2. 18:57
 4/8 A kérdező kommentje:
13
2014. ápr. 2. 18:58
 5/8 Bettyh.20 válasza:
De aranyos ! :) Unokaöcsém is 13 éves és azt tanácsoltam neki hogy próbáljon először úgy hozzá közeledni mint barát ! ABár nem tudom hogy ti mennyire vagytok jóba :)
2014. ápr. 2. 18:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Azjo..

mar semennyire..:'(

2014. ápr. 2. 19:27
 7/8 Bettyh.20 válasza:
akkor valószínűleg valamiért haragszik rád..és ezért nézett rád csúnyán :/
2014. ápr. 3. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Valószínű.:) De most "minden oké"
2014. ápr. 3. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!